Line-up

 


Check out this years festival pictures:

onsdagen   torsdagen   fredagen


Check out 2017 years program – HERE


2017 Years highlights:

ERIK LUNDIN

erik lundin
Ratatata! Erik Lundin är tung som fucking bly i sitt uttryck. Vi följer honom in i härvan av identitet, ekonomi och kamp i samtidens Sverige. Live är han något av det bästa det här landet har just nu – en perfekt blandning av smarta, snygga texter, ett oemotståndligt sväng, brutala öppna sanningar och massor av värme. Ett stort hjärta lyser rakt igenom. Vi ryser. Och dansar. I sommar blir det turné med Håkan Hellström för Eriks del, men innan dess avslutaDE HAN sin vårturné tillsammans med oss på Imagine Sweden!

CLEO

Cleo_2016_Foto_-_Isabelle_Minou_2
Cleo startade hiphop-kollektivet Femtastic tillsammans med Vanessa Marko som har inspirerat många unga kvinnor till att skriva musik och uttrycka sig. Det i sin tur har öppnat upp många scener inom urban musik. Förutom Femtastic har hon lagt grunden till Fatta-kampanjen mot sexuellt våld och det kreativa kollektivet Random Bastards. Idag är hon aktuell i TV4s program “Lyckliga gatan” och påbörjar sin sommarturné på Imagine! Cleo var också en av jurymedlemmarna och det blir en perfekt kick-off på sommarens första dagar!

HOJAT RAHIMI

Hojat Rahimi (1)
Hojat kommer från  Afghanistan och har bott i Iran där han var en respekterad musikproducent och musiker. Men när folket i Iran upptäckte att han gjorde kärleksmusik med både kvinnor och män från Afghanistan fick Hojat politiska problem och var tvungen att fly till Italien. Väl i Italien träffade han sin stora kärlek och tillsammans flydde dom vidare till Sverige. Hojat Rahimi har gjort en lång resa och vi är otroligt stolta över att presentera honom på vår festival. Redan i höstas lyfte han taket på Musik Direkt Västra Götalands Pre Party och han bjöd även på en spektakulär show med sköna toner, dans och spirande rytmer under vår festival!

ALICE B

aliceb-800x800
Alice Botéus, som artist känd som Alice B har fram tills idag släppt två kritikerrosade soloplattor, sjunger i  bandet School ’94 och har öppnat för Håkan Hellström på Ullevi.  Alice B har alltid varit bra på att gå sin egen väg, säga vad hon tycker och hon är en stor inspiration för många unga. Mycket på grund av hennes romantiserade texter om ungdomen, staden och den eviga men dock svåra kärleken. Den 24-27 maj gästade hon Imagine Sweden Riksfinal i Uddevalla kommun, både som artist och jurymedlem.

ADÉE

Ölands egna soulqueen Adée har, sedan hennes ”Woman” var anthem-låt för Jämställdhetskonferensen Nordiskt Forum 2014, vuxit sig allt större på den svenska såväl som den internationella musikscenen. Med rötterna i hiphop blandar hon starka texter med sin unika röst och har ett sound som ingen annan. 2015 och 2016 spelade hon på Canadian Music Week i Toronto, CMJ i New York och var i oktober 2016 tillbaka i New York och spelade in sin nästa singel tillsammans med producenten JKey (Beyoncé, Akon, JayZ) och låtskrivaren Jon Moodie (Maroon 5). Adée medverkade i årets Imagine-jury.

NINA

nina-800x800
80-talsdoftande synthpop som förtrollar och förför. Med senaste EP:n ”Beyond Memory” i lurarna drömmer vi om vår, dans och Imagine Sweden. NINA (DE/UK) joinade oss i Uddevalla den 24-27 maj. Tyska singer-songwritern och synthpopartisten NINA kommer ifrån Berlin men har numera sin bas i London. Hon har angett Depeche Mode som en av sina tidiga musikaliska influenser och det är mot synthpopen som hennes musik har gått trots de tidiga årens klassiska musikutbildning. . Med rötter i den tyska electronican tar NINA´s synthpop, trots tydliga retroinfluenser, steget vidare in i 2000-talets poplandskap. Det är atmosfäriskt, melodiöst med ett massivt och stundtals mörkt sound. På Imagine Sweden Riksfinal fick den svenska publiken chansen att se NINA live. Hon medverkade också i Imagine-juryn.

HONEYMOON DISEASE

Honeymoon+Promo-132-HIRES
Honeymoon Disease är Göteborgs rivigaste rockkvartett som med vråltrimmade gitarrer och ett svettigt sjuttiotalsgung bjöd på en tung och färgstark käftsmäll. Bandet bildades 2014 och året efter släpptes debutalbumet The Transcendence (Napalm Records). Sedan dess har bandet kört full gas och turnerat flitigt runt om i Europa, med band som Imperial State Electric, Graveyard, The Shrine, Horisont and The Vintage Caravan.Den nya singeln ’Electric Eel’ släpptes den 2 maj på The Sign Records. Ett stenhårt smakprov av den nya plattan som kommer ut i höst. www.honeymoondisease.com

AND THE WORLD WILL LIVE AS ONE

Simon Ljungman, Mariam Wallentin & Staten

mariam-800x800
I en hyllning till det imaginära, till föreställningen om en möjlig annan värld där kärleken tillåts spira, framför glampunkbandet Staten och Mariam Wallentin musik från John Lennons och Yoko Onos mest progressiva era. Mariam Wallentin (Mariam the Believer, Wildbirds & Peacedrums) är en av Sveriges mest karaktäristiska och hyllade sångerskor, med en naturlig progressiv kraft och en magnetisk scennärvaro. Glampunkbandet Staten, med bland andra Simon Ljungman, släppte sitt debutalbum under hösten. ”And the world will live as one” produceras i samarbete med Vara konserthus.”

SABA BAND

sababand-800x800
SABA BAND från Malmö består av Tarek Alhadj 54, palestinier uppväxt i Syrien som spelar keyboard & oud. Mostafa Al Kafafi 35, palestinier uppväxt i Egypten är en av Sveriges skickligaste darbuka-spelare . Gruppens sångare Khaleel Alhaj 28, palestinier uppväxt i Syrien har blivit något av Malmös stora sångstjärna inom arabisk musik. Maja Alhadj 22, palestinier uppväxt i Syrien sångerska med stigande popularitet. De framför både modern och gammal arabisk/oriental musik med ursprung i länder som ex Syrien, Libanon, Irak, Egypten, Marocko och Kurdistan.

THE MASTER BOYS

master boys
2013 började The Master Boys producera en mix av elektronisk musik och hiphop/rap i en liten stuga i Uddevalla skogarna. The Master Boys levererar en stenhård all-you-can-eat buffé av rap och rave-musik och lyfte taket på FRID!

RICKARD OCH JUVELERNA

IMG_6010
Fem år efter rosade debutalbumet är Rickard och Juvelerna bättre än någonsin. Två nya bandmedlemmar och ett koppel urstarka nya låtar, som snart ges ut. Ett stort genombrott är snubblande nära, menar många. RoJ ser det som en ära att få gästa Imagine! De gav allt de hade till Uddevalla publiken. http://www.westsidefabrication.se/bands/rickard-och-juvelerna/

BLUNDA

DSC_0184_2
Bild: Hanna Ferm (www.hannafermphotography.com) Våren 2016 vann Blunda riksfinalen i en av Sveriges största musiktävling: Imagine Sweden. Motiveringen löd: ”En stark, kreativ kraft som väver samman olika kulturer och kommunicerar på ett plan vi inte kan förklara. Det är närvarande, lyhört och nyskapande. Lyssna. Blunda.” Gruppen består av fyra unga musiker med olika musikaliska bakgrunder som ständigt arbetar med att knyta samman musik från olika genrer och skapa en klangvärld som ingen tidigare har hört. I denna färgstarka blandning finner ni nyanser av Jazz, Folkmusik och Pop.

SALOMON & SARKAWT

IMG_1316
Sarkawt och Salomon träffades för första gången under riksfinalen förra året, blev snabbt vänner och har sedan dess spelat ihop flera gånger. Salomon uppträder vanligtvis solo som fingerstyle-gitarrist men kommer här kompa klarinettisten Sarkawt för att framföra musik från Kurdistan och Turkiet.

OBELISK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Obelisk spelar bluesorienterad hård rock på svenska med rötter i progg och jävelskap. Ville du också bli symboliskt slagen på käften i proggens tecken? Var du där? https://www.facebook.com/obelisksverige/

XVSTRA

XVSTRA 2


KOČNICA (KROATIEN)

kočnica
Vinnare av 2:a priset under den Internationella Imaginefestivalen i Zagreb 2016! Kočnica is a funk , rap, rock band from Zagreb(Zapruđe). The energetic performances and fun are our top priority, we will try to give it to the audience also. Band is formed in November 2016, and on Imagine Croatia 2016 we won exchange with Sweden.

THE RISING SUN (FRANKRIKE)

received_1142208022511328
Vinnare av Imagine Sweden- priset under Imagine Croatia 2016! The Rising Sun is currently anchored in a Blues-Rock register –heavily under theinfluence of Jazz and Funk. They may be young but these talented musicians have already performed more than 250 concerts, including playingthe first part of the Ana Popovic and Blues Pills concerts and they just released their first album titled The RisingSun. The Rising Sun won the French National finals of «IMAGINE contest» and went on to take France to theInternational finals in Zagreb in December 2016, taking an amazing 2nd place!

 Da Suss

Da Suss: Konferencier, glitterdiva extraordinär, konferencier och kärleksspridare. Undersökte hur mycket glitter en egentligen kan ha på sig.
https://www.facebook.com/Da-Suss-1684204435205288/


EN HAND KLAPPAR INTE ENSAM

15356856_1469041279777390_1652748846_n (1)
Dansmaraton med En hand klappar inte ensam! Natalie Farah och Camilla Johansson bjöd in till att dansa loss i Margretegärdeparken. Syftet med En hand klappar inte ensam är att dansa tillsammans oavsett förmåga och att samla in pengar för ett välgörande ändamål.

SKOOB, ANOYA & ANDY

DSC_0121_PHF_2 (1)
Skoob, Anoya och Andy från kollektivet Raw Vibe Entertainment har sedan 2014 släppt musik på löpande band. Senast slog de ihop sina krafter för att skapa albumet ”Summer Tales” som är producerat av Andy. De kom till Imagine för att leverera en episk show!

SOPHIA TAKO

image (1)
SOPHIA TAKO för nu soulig elektric R&B till Sverige med syfte att lyfta upp inspirera unga människor. Hon kom med några fantastiska låtar från senaste epn Ride. Detta är en på riktigt mäktig akt både ljudmässigt och känslomässigt!

Brewhouse Big Band

Brewhouse Big Band är ett länsstorband som riktar sig till ungdomar i åldern 15-25 år som delar vårt stora intresse för musik, och speciellt storbandsmusiken. Ungdomarna kommer från kulturskolor, musikskolor, folkhögskolor eller estetiska gymnasium.

Det var hösten 2008 som Brewhouse och trumpetaren Lasse Lindgren tog initiativet att starta ett ungdomsstorband i Västra Götalandsregionen. Syftet var, och är fortfarande, att stödja tillväxten inom denna fantastiska genre och att skapa goda förutsättningar för entreprenörskap och/eller högre studier inom musik.

Under professionell ledning, med hjälp av inspirerande och kunniga gästlärare, och så klart med ett brinnande intresse och engagemang i botten, driver vi det unika storbandet Brewhouse Big Band.


Vattenmannen och Speed

När vattenmannen och speed dyker upp med sin vagn kan vad som helst hända. Lindans med vattenmannen dockan, indiska reptricket, vattenbingo och framför allt – musik! Och vilka ljudvågor de skapar:jazz, pop och reggae. Låtar som H2O, Samma vatten och Elektricitet känner många barn igen från TV-programmet om Vattenmannen och Speed. Med sitt tilltal, musik och rekvisita har Vattenmannen och Speed skapat ett unikt koncept och en egen genre inom underhållning för barn .


Lemanour

Lemanour är en dansgrupp från Trollhättan med 11 st kvinnliga medlemmar som dansar arabisk folkdans (dabke) och tränar tre gånger i veckan. Lemanour uppträde 5 gånger i olika städer i slutet av år 2016.


MAJOR BUSINESS

Major Business

Bild: Anton Olsson

Tävlande från Västra Götaland
Bluesrock

Vi är bandet Major Business från Uddevalla och vi spelar funkinfluerad bluesrock. Vår uppsättning består av:
Sweet Vocals & Dirty Bass – Sanna Nyman
Bluesy Strat – Martin Lund
Funky Tele – Jesper Rafalski
Heavy Drums – Robert Mattsson
Bandet bildades i februari 2017 i samband med att vi anmälde oss till musiktävlingen Musik Direkt (Imagine Sweden). Efter att ha gått vidare i deltävling, semifinal och regionsfinal kommer vi vara en av de tre akter som representerar Västra Götaland i riksfinalen av Imagine Sweden 2017.
Vi som bildar Major Business träffades på gymnasiet Akademi Sinclair i Uddevalla. Innan bandet bildades spelade vi med varandra utanför skolan i ett år inför andra projekt. Major Business är vårt första projekt med egenskriven musik.

https://www.facebook.com/Major-Business-422459578086630/?ref=br_rs


TRIO ON HOLD

Trio On Hold 2

Bild: okänd

Tävlande från Jämtland

jazz/improvisation

Trio on hold spelar egenkomponerad musik med fokus på melodi, improvisation, samspel och groove. ”Tillsammans blandar vi våra olika musikaliska preferenser och erfarenheter till något färskt som vi hoppas kunna fånga lyssnarens öra med.” Gruppen består av William Wingbro på elgitarr, Albin Lardén på elbas och Gustav Westerman på trummor.
https://www.facebook.com/TrioOnhold/?fref=ts
href=”https://soundcloud.com/trioonhold”>
https://soundcloud.com/trioonhold


FUNNY WAYS

 IMG_0025

Bild: Stefan Lindgren

Tävlande från Uppland

Progressiv rock

Funny Ways är en duo med intensitet och samspel. Följ med på äventyr där trummor, orgel och piano leder dig fram genom taktbyten och synkoper. Dessa två unga musiker har inspirerats av såväl Deep Purple som Hiromi och har under sin tid tillsammans hittat ett nyfiket och utforskande utryck. Trots välkända föregångare i denna duo form, har du aldrig upplevt orgel och trummor på detta sätt. Upplev hur roliga vägar vi kan följa i musik skapad av Funny Ways.


ANGELINA PAVANELLI

Bild: Maria Eberfors

Tävlande från Södermanland

Akustisk vis-/indiepop

Angelina Pavanelli är 21 år och kommer från Kvicksund. Det bästa hon vet är att skriva musik och att framföra den live. Hon kompar oftast sig själv på gitarr och trivs i ett avskalat format samtidigt som hon tycker det är kul att sjunga tillsammans med band. När hon inte spelar live producerar hon mycket musik i digitala musikprogram. Hon gillar känslan av att skapa helheter och kompletta ljudbilder. Stilen brukar Angelina själv säga landar någonstans kring svensk vis-/indiepop. Hon tycker om att skriva på svenska, då det känns enkelt och vackert. Musiker som inspirerat henne mycket är exempelvis Ted Gärdestad, The Smiths och Håkan Hellström. Angelina har sysslat med musik i olika former sedan hon var liten och har i stort sett alltid sjungit. Hon har spelat dragspel och piano, varit med i musikaler och så småningom började hon spela gitarr och skriva eget.

https://www.facebook.com/Angelina-Pavanelli-1066544293381714/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf


KADENS

IMG_20170501_174405

Bild: Anna Hederstedt

Tävlande från Gotland

Folkmusik/jazz

Kadens består av sju ungdomar med olika musikbakgrunder. Genom ett gymnasiearbete 2015 sattes sättningen till bandet med fioler, trumpet, gitarr, bas, piano och slagverk. Sedan hösten har två av bandmedlemmarna tagit över projektet till sitt gymnasiearbete och skiftat fokus till egenskriven folkmusik med influenser av jazz. De folkliga tonerna kommer främst från Sverige men Kadens hämtar också inspiration från världsmusiken.


ERIK RENGREN

ErikRengren_MD_Kalmar_Foto_VictorHeimark3

Bild: Victor Heimark

Tävlande från Kalmar

Folk, pop, rock

När Erik Rengren för första gången plockade upp en gitarr och sjöng fick han en riktig wow-upplevelse. Sedan dess har den 16-årige singer-songwritern från Västervik utvecklats till influenser som The Tallest Man on Earth, Ben Howard och The Lumineers. Det är Americana som dominerar men Erik tar till sig det mesta som är bra. Han ser Västervik som en bra musikstad med en inspirerande omgivning. Kanske är det en förklaring till varför staden med omnejd har levererat Kalmar läns riksfinalister tre år på raken? Erik har spelat i band men kör nu solo. Det är bra eftersom han själv kan bestämma vilken väg musiken ska gå. Att få stå på scen och upptäcka att publiken gillar ens musik är en härlig känsla. Denna känsla tog Erik med sig till Riksfinalen där han bjöd på nya låtar och sig själv!
https://www.youtube.com/watch?v=8xmVyFjDVIk


KNOWN AS BEPPE

FICK 2017 ÅRS TREDJEPLATS!

Known_As_Beppe

Bild: Elakkanin Photography

Tävlande från Skåne

Alternative/Acoustic/Electronic

Dramatiskt, energitoppat och drömskt är vad som kommer att påverka er som tittar på Known as Beppe. En unik akt med fokus på autenticitet från känslor och ett uttryck som tillämpar sig alla levande varelser. Musiken går att beskrivas som en blandning mellan den brittiska alternativa rocken med inslag ifrån den moderna ambienta vågen med ett litet kast av psykedelisk rock toppat med singer/songwriter. ”Jag beskriver musiken som Atmorock eller Atmospheric-rock”.

https://soundcloud.com/knownasbeppe


EBONIKS

2017 ÅRS VINNARE!

eboniks

Bild: Jan Cermenius

Tävlande från Västmanland

Hiphop

Mow Ruzty, Shanti Blanco och MC Hans med sitt Eboniks-crew från Västerås har under senaste året gjort väsen i underjorden med spelningar på en rad olika hiphopjam. Eboniks är ett kreativt kollektiv som även består av skatare och målare. Musiken i sig anknyter till den gyllene erans sound och den renässans som exempelvis Joey Bada$$ gått i bräschen för.

https://www.facebook.com/ebonikssweden/?fref=ts

https://www.youtube.com/channel/UCbcB6rqUDmcgZoyBrQQDRmQ


FACE IT

Face_it

Bild: Fredrik Syrén

Tävlande från Jönköping

Pop/Rock

Bandet ”Face it” kommer i år att representera Jönköpings län i Riksfinalen i Uddevalla. Bandet består av fyra medlemmar: Elvira Lundahl – Piano och Sång, Felix Hult – Gitarr, Oliver Linddahl- Trummor och Ludvig Linddahl – Bas och Sång

https://www.facebook.com/FaceItofficial-575130905903979/


CHARLIE SMITH

charliesmith1

Bild: Michael Tebinka / Ohsoweird.com

Tävlande från Gävleborg

Singer/songwriter

Mitt namn är Charlie, jag blir 19 år i år och jag är uppväxt i ett litet samhälle i Gästrikland som heter Järbo. Ända sedan jag var liten har jag sysslat med musik men det var inte förrän vid 14-års ålder som musikskriveriet började. 2014 började jag på Rytmus musikgymnasium i Stockholm, singer/songwriter linjen, där jag nu till sommaren tar studenten. Det var där jag hittade mig själv och insåg att jag är icke-binär. Min musik skrivs för det mesta på svenska, men även engelska och baseras personliga händelser och saker som sker runt omkring mig. Jag finner inspiration hos Melissa Horn, då hennes texter talar till mig på ett sätt som jag vill att mina ska göra mot mina lyssnare. Min dröm är att flytta till London och jobba med det jag älskar, musik.

https://www.facebook.com/charliiesmiiths/


RHINO

Rhino

Bild: Anton Olsson

Tävlande från Västra Götaland

Hiphop

Rhino är en av den nya generationens mest hungriga rappare influerad av the golden era och den samtida independentvågen. Sedan debutsingeln 2014 har han sakta men säkert blivit till en självklar del av Göteborgs undergroundhiphopscen. Med många gigs och studiotimmar är Rhino redan en skicklig beatmakare med ett eget sound. Texterna handlar om kampen mot orättvisor och ojämlikhet, och hopp om förändring. Oavsett vad som händer, har du inte hört det sista av Rhino.

https://www.instagram.com/rhymeoceros/


NORR RÅ

Bild: Gustaf Bäckström Elmelid

Tävlande från Dalarna

folkmusik

Medlemmarna i Norr Rå har spelat ihop i ett halvår och träffades när de började på Musikkonservatoriet i Falun. Alla medlemmarna har olika inspirationskällor och de spelar allt från Bodapolskor till irländska jigs. Gruppen vill hitta ett eget sound och utveckla sitt samspel och drömmer om att i framtiden kunna leva på musiken.

https://m.facebook.com/Norr-R%C3%A5-600319960165178/


SET TO WAKE

Set To Wake MD2k17

Bild: Henrik Nilsson

Tävlande från Kronoberg

Metalcore

Set to Wake är ett metalcore band från Tingsryd som startades under höstenBandet består av 6 killar mellan 17 och 19 år. Set to Wake har som uppgift att genom sin musik väcka upp allmänheten och ge ljus på vad som är fel med vårt samhälle för att kanske kunna få till en förändring för det bättre.

https://www.facebook.com/settowakeband/
https://www.youtube.com/watch?v=N-D8-7g4FQ8


AQUIVER

Aquiver_pressbild-2017

Tävlande från Halland

Pop

Aquiver will send a quiver down your spine with their outstanding musicality and burning love for music! Aquiver är ett nystartat band från Halmstad som fått en rivstart. Ny och fräsch pop framförs med mycket känsla och stor musikalitet. Systrarna, Johanna, Lovisa och Matilda von Sicard skriver själva text och musik. 

https://www.youtube.com/watch?v=ko-89A2sA1o&feature=youtu.be


 TRIBE FRIDAY

Tribe Friday3

Bild: Tommy Engström – Ådalsfoto

Tävlande från Västernorrland

Indiepop

Konstellationen ifrån Härnösand och Sundsvall är en av årets mest otippade norrländska musikexporter i genren indiepop. Bandet startades (konverterades) så sent som 2016 av 4 bästa vänner och tidigare bandkamrater, som innan hade spelat sig igenom alla tänkbara genrer i olika konstellationer. Till sist hittade de ändå hem i den smutsigt trallvänliga brittpopen. Och där har de hittat sin nisch. Bandet har under andra namn deltagit i Musik direkt i fyra år och har gått från klarhet till klarhet i sceniskt uttryck och musikstil. Släppte sin debut-EP Yellow Days hösten 2016, och sedan dess har det fortsatt ”bara gått utför”. Självklar akt med bra energi och äkta bandkänsla var juryns omdöme i regionfinalen. Utöver Musik Direkt – Imagine har bandet under våren spelat runt om i hela landet – bl.a. i Göteborg, Stockholm, Gävle och på Umeå Open, där deras spelning utnämndes till en av festivalens sex bästa livegig av GAFFA.
Västernorrlands små städer inspirerar många av låtarnas texter, som ofta handlar om att hata sin stad och fly hemifrån. ”Jag skriver bara i uråldriga klichéer”, menar Noah Deutschmann frontfigur på leadsång/gitarr. I övrigt består bandet av Anton Hillvall trummor, Josef Yngvesson git/kör och Vincent Olsgren bas/kör.


REDCORD

Redcord.jpeg

soul/jazz

Tävlande från Karlskrona

Vi har en gemensam nämnare i soul- och popmusiken med influenser som Tingsek och NAO, musiken vi kommer att presentera är vår egen.Vi har alla fyra gått på det estetiska programmet i Karlskrona. Trots att vi bara spelat tillsammans ett halvår känner vi att vi är något svängigt på spåren.Just sväng, groove och roliga arrangemang kännetecknar våra låtar som även formas av att vi är väldigt olika personligheter med vitt skilda intressen.
Vi förbereder oss och ser fram emot att spela på Imaginefestivalen i Uddevalla nu i Maj 2017!


AXA

FICK 2017 ÅRS ANDRA PLATS

 

AxA

Bild: Anton Olsson

Hiphop

Tävlande från Västra Götaland

Det senaste året har namnet GangShebang spridit sig som en löpeld. Tjejkollektivet drivs av artisten Peshi som själv har varit aktiv i den Svenska hiphopscenen sedan slutet av 90-talet. Med 20 år på nacken samt ett eget skivbolag sedan 22 års ålder bestämde hon sig för att skapa en plattform för nya generationens hiphop-tjejer.

Axa är en utav grupperna som blomstrat upp inom GSB kollektivet.
Gruppen består av artisterna Romish, Vera.K & Lilla Lou. Tillsammans levererar de ren odlad rap, redo att ta över Hiphop-Sverige.