Imagine Örebro

Anmäl dig här

Imagine Sweden

Välkommen till Imagine Sweden, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats och livemusiktävling för unga musiker i åldrarna 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller artist. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine Örebro 2020

Mer info kommer.

Arrangeras av Svart bälte ekonomisk förening

Imagine Sweden i Örebro län är ett intressant samarbete mellan den ekonomiska föreningen Svart Bälte och Länsmusiken i Örebro. Länsmusiken och Örebro konserthus producerar bl.a. Svenska Kammarorkestern och många andra evenemang medan Svart Bälte projektleder kulturprojekt i såväl Västmanland som Örebro län. Under tävlingarna i Örebro har vi genom Imagine ett brett och nära samarbete med länets kommuner, kultur- och musikskolor, musikföreningar och eldsjälar och vi hoppas därför att med gemensamma krafter kunna samla artister från vitt skilda genrer, från klassiskt till hårdrock.

Kontakt

Fredrik Engström

Fredrik Engström

072-2253221
info@ostenaf.se