Imagine Dalarna

Anmäl dig här

Imagine Sweden!

Välkommen till Imagine, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldern 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Laleh, Malena Ernman, Idolvinnaren Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling. Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

DATUM ATT HÅLLA KOLL PÅ I DALARNA:

VIDEOINSPELNING 27-28 MARS PÅ COZMOZ I BORLÄNGE!

Vi lever i en pandemi vilket gör att Imagine Dalarna kommer att genomföras lite annorlunda i år.

Alla som anmäler sig kommer att få spela 10 minuter på en stor, fin scen med bra ljud och ljus. Allt kommer att filmas, klippas och redigeras till en snyggt paketerad video.

Juryn kikar sen i lugn och ro på det färdigklippta materialet och när allt är klart meddelar vi vilka som vunnit priser och vilket bidrag som sedan går vidare till riksfinalen som också blir digital i år.

ALLA deltagare kommer att få sin färdigklippta video och kan använda sig av det i marknadsföringssyfte, för att se hur man ser ut på scenen och ta lärdom av det eller bara för att visa upp för sin familj, släkt och vänner!

Som vanligt är det gratis att vara med.

Boka in 27-28 mars. Då äger nämligen inspelningarna av Imagine Dalarna rum på Cozmoz i Borlänge. Som deltagare är man endast med vid en av dagarna. Man soundcheckar precis innan man spelar.

Vi håller avstånd, vi tvättar händerna och vi håller evenemanget smittsäkert.

Sista dag för anmälan är 10 mars.

Arrangeras av Musik i Dalarna

I Dalarna är det Musik i Dalarna som är huvudarrangör av Imagine Sweden. Dalarna brukar ha deltävlingar och sedan regionfinal i mars där akter från hela länet medverkar.

Vid regionfinalen av Imagine 2020 samarbetar Dalarna med Gävleborg. Mer info om ev deltävlingar och regionfinal kommer längre fram.

Kontakt

Gustaf Elmelid

Gustaf Elmelid

Har du några funderingar kring Imagine är du välkommen att kontakta projektledare Gustaf Elmelid!

Musik i Dalarna
Nybrogatan 12
791 71 Falun
073-567 40 67
gustaf.elmelid@musikidalarna.se