Imagine Skåne / Kronoberg

Anmäl dig här

Imagine Sweden

Välkommen till Imagine Sweden, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldrarna 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller artist. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

IMAGINE SKÅNE & KRONOBERG HÖSTEN 2021 – VÅREN 2022

Under hösten 2021 och våren 2022 så kommer unga musiker från Skåne & Kronoberg att få ta del av inspirationssamtal, få chansen att träffa andra unga musiker samt få möjligheten att utvecklas i sitt skapande.

Under hösten 2021 kommer två olika workshoppar att anordnas. Datumen för dessa är 20 november och 5 december. Mer information om workshoppar och anmälningsstart kommer inom kort. Imagine Skåne & Kronoberg arrangeras av Kulturkvarteret Kristianstad och Musik i Syd.

 

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER FÖR MER INFO

Facebook
Instagram

 

STORT GRATTIS TILL
Svante augustsson & Alex Gullberg!

 Svante tog hem regionfinalen för Kronoberg och Alex för Skåne. Vinnarna kommer att representera respektive region vid riksfinalen 2021 som sänds via Imagine Swedens Youtubekanal 14-15 maj!

Juryns motivering för Svante:
Svante visar mångsidighet och välproducerade poplåtar med catchiga melodier, vi är övertygade att vi kommer att höra din musik på P3 om några år!

Juryns motivering för Alex:
Alex överraskad oss med ett genomtänkt suggestivt och dramatiskt framträdande som visar på en artistisk bredd och konstnärskap. Alex har sitt framförande har också visat oss att hennes instrument och val av musikstycke inte är något annat än medel för något ännu större och coolare uttryck!

Vi vill passa på att tacka alla underbara deltagare i årets Imagine, Skåne & Kronoberg. Ni alla är helt fantastiska!

Här kan du se regionfinalen i efterhand:

Arrangeras av KULTURKVARTERET – Musik i Syd

I projektet arbetar vi för att barn och ungdomar ska få möta musik i olika former och i olika sammanhang.  
Följ Imagine Skåne-Kronoberg i våra Imagine-kanaler på Facebook och Instagram.

Kontakt

Emma Eriksson

Emma Eriksson

+46 (0) 708-205 834
emma.eriksson@musikisyd.se