Imagine Kalmar

Anmäl dig här

Imagine Sweden

Välkommen till Imagine Sweden, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldrarna 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller artist. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine Kalmar 2021

Årets Imagine är över och vi laddar nu batterierna för 2022 års evenemang! Grattis säger vi till Dalarna och deras representant Peter Åberg som tog hem det på Riks. Nu väntar en spännande tid där vi ska planera för nästa års Imagine Kalmar, och kanske är det just du som vi får se på våra scener nästa år?

Håll utkik på våra sociala medier eller här på hemsidan för de senaste uppdateringarna. Anmälan öppnar under hösten 2021.

På Imagine Swedens YouTube kanal kan du även se alla 12 deltagande akter, du finner dem i Imagine Kalmar 2021 spellistan!

Imagine Sweden vill inspirera dagens unga musikutövare och ge rätt verktyg till dem som vill ta sitt artistskap vidare. I Imagine skapar du dig ditt framtida nätverk inom musikbranschen tillsammans med likasinnade!

Längst fram Malin Lundberg, till höger Malin Moessner och till Vänster Sara Westerberg.  Foto: Malin Flodén

Vinnare Regionfinalen Malin Lundberg

Vi kan härmed meddela att vi valt ut Kalmar Läns representant 2021 och det är ingen mindre än Malin Lundberg som tidigare även deltagit i Imagine Uppland.

Juryn var helt enig och här kommer deras motivering:
Med stor musikalisk höjd beror du genom din frasering, rytmik och lyrik. Med mod sjunger du om sådant som behöver sägas i dagens samhälle.
Ditt syfte är solklart, du vet vad du vill att den som lyssnar ska få med sig – och du lyckas nå fram med ditt budskap.

Det här är proffsigt från början till slut, därför äger du hela juryns röster.

Vi projektledare från Imagine Kalmar, Sara och Thomas, kan inte mer än instämma med juryn bestående av Malin Moessner, Malin Flodén, Joel Eliasson samt Micke Sahlin.
“- Att det finns såna här talanger i vårt län är helt otroligt, inte bara Malin så klart utan alla som deltagit, det är en så hög nivå så jag är glad att jag inte behövde ta de slutgiligta beslutet”, säger Sara.

Lyssna på P4 Kalmars klipp där vi överraskar Malin på hennes jobb för att meddela henne de goda nyheterna.

Vid frågor tveka inte att kontakta någon av projektledarna Sara eller Thomas!

Följ oss på sociala medier
Facebook
Instagram

Arrangeras av Länsmusiken Kalmar Läns Musikstiftelse

Imagine (f.d.Musik Direkt) i Kalmar län arrangeras på uppdrag av Kalmar Läns Musikstiftelse.

Har du frågor kring Imagine i Kalmar län?
Skicka ett mail till oss på imaginekalmar@lansmusiken.se

Länsmusiken vill skapa förutsättningar för länsinvånarna att ta del av ett rikt och varierat musikliv. Genom delaktighet och konstnärliga upplevelser vill vi uppmuntra unga till eget skapande och utövande – i samarbete med föreningar och personal som arbetar mot samma mål. Imagine är här ett viktigt ungdomsprogram.

SAMARBETSPARTNERS 2021

 

Kontakt

Sara Westerberg

Sara Westerberg

Länsmusiken
Box 14,
572 21 Oskarshamn
073-653 13 30
imaginekalmar@lansmusiken.se

Thomas Karlsson

Thomas Karlsson

Länsmusiken
Box 14,
572 21 Oskarshamn
073-5268332
thomas@talentcoach.se