Imagine Kalmar

Anmäl dig här

Imagine Sweden!

Välkommen till Imagine, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldern 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Laleh, Malena Ernman, Idolvinnaren Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling. Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine Kalmar 2020

Hej alla,

Vi har under de senaste dagarna, trots rådande omständigheter, arbetat med att kunna genomföra en regionfinal för Imagine i Kalmar Län. Trots våra försök måste vi nu tyvärr informera om att vi är tvungna att ställa in regionfinalen som först var planerad till 27-28 mars. Detta beror på den allvarliga situation som uppstått med Corona-viruset..

Den lokal som vi planerat att vara i, UNIK i Kalmar, ligger under Kultur- och Fritidsförvaltningen i Kalmar Kommun och de har skickat ut riktlinjer som föreskriver att alla typer av sammankomster skall ställas in för att motverka ev. spridning av Corona.

Idag fattades även beslut om att ställa in Imagine Riksfinal som var planerad till maj månad i Gävle dit förstapristagaren i vår region skulle fått åka tillsammans med övrige regionvinnare.

Vi som jobbar med Imagine, Sara och Thomas, beklagar naturligtvis djupt att det som vi – och naturligtivs också ni – sett fram mot att få vara en del av, nu inte blir av.

Vi vill här tillägga att vi planerar för att att genomföra något slags evenemang för alla er som anmält sig till Imagine 2020 i vår region – förutsatt att det lättas på riktlinjer för sammankomster och events! Så håll tummarna för detta och att vi kan träffas och göra det vi alla vill nämligen spela och uppleva musik!

Följ oss på sociala medier
https://www.facebook.com/imaginekalmar/
https://www.instagram.com/imaginekalmar/ 

Arrangeras av Länsmusiken Kalmar Läns Musikstiftelse

Imagine (f.d.Musik Direkt) i Kalmar län arrangeras på uppdrag av Kalmar Läns Musikstiftelse och är en musiktävling för unga musiker 13-21 år. Samarbetsparter för årets lokaluttagningar är Mejeriet UNG i Västervik och Fryshuset i Nybro där de båda deltävlingarna kommer att hållas. Även Ungdomshuset UNIK är en partner där regionsfinalen och Music Camp kommer att hållas.

Har du frågor kring Imagine i Kalmar län?
Skicka ett mail till oss på imaginekalmar@lansmusiken.se

Länsmusiken vill skapa förutsättningar för länsinvånarna att ta del av ett rikt och varierat musikliv. Genom delaktighet och konstnärliga upplevelser vill vi uppmuntra unga till eget skapande och utövande – i samarbete med föreningar och personal som arbetar mot samma mål. Imagine är här ett viktigt ungdomsprogram.

SAMARBETSPARTNERS 2020

 

Kontakt

Sara Westerberg

Sara Westerberg

Länsmusiken
Box 14,
572 21 Oskarshamn
073-653 13 30
imaginekalmar@lansmusiken.se

Thomas Karlsson

Thomas Karlsson

Länsmusiken
Box 14,
572 21 Oskarshamn
073-5268332
thomas@talentcoach.se