Imagine Kalmar

Anmäl dig här

Anmälan öppen till Imagine Sweden!

Välkommen till Imagine, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldern 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Laleh, Malena Ernman, Idolvinnaren Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling. Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine Kalmar 2020

Deltävling 1 kommer att hållas på Mejeriet i Västervik lördag den 14 mars och deltävling 2 kommer att hållas på Fryshuset i Nybro söndag den 15 mars. Under dessa dagar kommer akterna få ta del av workshops, föreläsningar samt soundcheck innan de framför sina låtar.

Regionsfinalen kommer sedan i samband med ett music camp hållas på Ungdomshuset UNIK i Kalmar helgen den 27-28 mars. Även här kommer dagarna innehålla workshops, föreläsningar, fotografi samt soundcheck innan deras framförande för att ge deltagarna något extra!

Följ oss på sociala medier
https://www.facebook.com/imaginekalmar/
https://www.instagram.com/imaginekalmar/ 

Arrangeras av Länsmusiken Kalmar Läns Musikstiftelse

Imagine (f.d.Musik Direkt) i Kalmar län arrangeras på uppdrag av Kalmar Läns Musikstiftelse och är en musiktävling för unga musiker 13-21 år. Samarbetsparter för årets lokaluttagningar är Mejeriet UNG i Västervik och Fryshuset i Nybro där de båda deltävlingarna kommer att hållas. Även Ungdomshuset UNIK är en partner där regionsfinalen och Music Camp kommer att hållas.

Har du frågor kring Imagine i Kalmar län?
Skicka ett mail till oss på imaginekalmar@lansmusiken.se

Länsmusiken vill skapa förutsättningar för länsinvånarna att ta del av ett rikt och varierat musikliv. Genom delaktighet och konstnärliga upplevelser vill vi uppmuntra unga till eget skapande och utövande – i samarbete med föreningar och personal som arbetar mot samma mål. Imagine är här ett viktigt ungdomsprogram.

SAMARBETSPARTNERS 2020

 

Kontakt

Sara Westerberg

Sara Westerberg

Länsmusiken
Box 14,
572 21 Oskarshamn
073-653 13 30
imaginekalmar@lansmusiken.se

Thomas Karlsson

Thomas Karlsson

Länsmusiken
Box 14,
572 21 Oskarshamn
073-5268332
thomas@talentcoach.se