Imagine Kalmar

Anmäl dig här

Imagine Sweden!

Välkommen till Imagine, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldern 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Laleh, Malena Ernman, Idolvinnaren Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling. Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine Kalmar 2021

Anmälan för 2021 års Imagine Kalmar är öppen fram till den 28 feb och du kan enkelt fylla i din akt på följande länk. Vi kommer under 2021 att genomföra Imagine under corona säkra former, antingen fysiskt eller digitalt beroende på hur läget ser ut. Så håll i och håll ut, vi klarar detta tillsammans!

För att minska antalet träffar samt resandet så kommer det i år endast att bli en regionsfinal med tillhörande music camp. Regionsfinalen kommer att äga rum den 17 april i Torsås i Stage4You´s lokaler, antingen fysiskt eller digitalt beroende på hur allt utvecklar sig.

Mer information kommer att uppdateras framöver. Vid frågor tveka inte att kontakta någon av projektledarna Sara eller Thomas!

Följ oss på sociala medier
Facebook
Instagram

Arrangeras av Länsmusiken Kalmar Läns Musikstiftelse

Imagine (f.d.Musik Direkt) i Kalmar län arrangeras på uppdrag av Kalmar Läns Musikstiftelse.

Har du frågor kring Imagine i Kalmar län?
Skicka ett mail till oss på imaginekalmar@lansmusiken.se

Länsmusiken vill skapa förutsättningar för länsinvånarna att ta del av ett rikt och varierat musikliv. Genom delaktighet och konstnärliga upplevelser vill vi uppmuntra unga till eget skapande och utövande – i samarbete med föreningar och personal som arbetar mot samma mål. Imagine är här ett viktigt ungdomsprogram.

SAMARBETSPARTNERS 2021

 

Kontakt

Sara Westerberg

Sara Westerberg

Länsmusiken
Box 14,
572 21 Oskarshamn
073-653 13 30
imaginekalmar@lansmusiken.se

Thomas Karlsson

Thomas Karlsson

Länsmusiken
Box 14,
572 21 Oskarshamn
073-5268332
thomas@talentcoach.se