Imagine västerbotten

Anmäl dig här

Västerbotten Ny region inom Imagine Sweden

Äntligen kan vi meddela att Västerbotten kommer att delta i Imagine Sweden. Anmälan öppnar den 2 december 2022 och kommer hållas öppen till 31/1 2023!
Evenemanget kommer att bestå av livemusik där akterna får framföra sin musik på en proffessionell scen. Imagine kommer även vara en mötesplats att skapa sitt nätverk på och möte andra ungdomar som har liknande intressen. Förhoppningsvis kan vi även lära er något matnyttigt via de workshops vi har som plan att arrangera!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller artist. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

Viktiga datum 2023

7/2 Digital kickoff
15/2 Digital workshop: Artistprofil/raider/ hur syns du som artist mm
Slutet av feb Artistfotografering (datum kommer)
Början av mars Fysisk träff
25/3 Konsertdeltagande för sångare
1/4 rep inför regionfinal & Coachning
2/4 Regionfinal
17 – 21/5 Riksfinal för vinnare i regionfinal (Nyköping, resa, boeende hotell 3 nätter och mat)

Förutom nätverkande och nya kunskaper kommer några övriga priser som kommer delas ut vara en dag i studio, fotografering, m.m (prispotten uppdateras löpande).

Alla artister som är anknutna till sensus och rapporterar tid kommer få spela på den stora festivalen på mobacken i juni som vi snart kommer gå ut med. Genom deltagande i imagine kommer ni rapportera tid. Skynda säkra er plats

Praktisk info:
Du kan anmäla dig som soloartist eller band, det viktiga är att du älskar musik och tycker om att stå på scen. Vi kommer i möjligaste mån anpassa innehållet i programmet efter önskemål från deltagarna och beroende på vilka genrer osv som representeras. Deltagande är kostnadsfritt men ev resor inom Västerbotten får deltagarna bekosta själva.

Har du frågor tveka inte att kontakta oss.

Vi hoppas att just DU ansöker och att vi ses i vår!
Mer information kommer att uppdateras här framöver!

Foto: Stefan Lindgren – Röd Varg

Inga evenemang

Kontakt

Marina Lundmark

Marina Lundmark

Projektledare IMagine Västerbotten
Verksamhetsutvecklare Sensus Norrland

070-681 44 09
marina.lundmark@sensus.se

Arrangeras av

Imagine Västerbotten kommer drivas av Sensus norrland. Samarbetspartner är Lundmo Consulting AB och Northevent AB.