Imagine Jönköping

Anmäl dig här

Imagine Sweden

Välkommen till Imagine Sweden, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldrarna 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller artist. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

STORT GRATTIS TILL OFF TUNE!

Det blev OFF TUNE som tog hem förstaplatsen i regionfinalen och kommer representera Jönköpings län i riksfinalen som sänds från Glashuset i Gislaved via Imagine Swedens Youtubekanal den 14-15 maj. De vinner dessutom en inspelningsdag i en studio samt ett presentkort hos Nya Musik värt 3000 kronor.

Juryns motivering:
Med otrolig känsla för toner och med ett lekfullt framträdande övertygas juryn totalt.
Här finns STOR musikalisk potential och bara från semifinalen har akten utvecklats en hel del! Vi ser verkligen fram emot hur det här kan leda fram till de stora scenerna i framtiden. Grattis!

Stort tack till alla grymma akter som deltog i år! Hoppas vi ses igen nästa säsong!

Arrangeras av KULTURPLATÅN

I Jönköpings län arrangeras Imagine av Kulturplatån, Gislaveds Kommun i uppdrag av Smålands Musik och teater. Kulturplatån är en del av Glashuset som är en kreativ mötesplats i Gislaveds Kommun. Där kan du skapa och ta del av konst, musik, teater, dans och kultur.

Läs mer om arrangörerna:
www.smot.se
www.kulturplatan.se

Kontakt

Johanna Tegnvallius

Johanna Tegnvallius

Gislegatan 20
33233 Gislaved
0371-81433
johanna.tegnvallius@gislaved.se