Imagine Västmanland

Anmäl dig här

Imagine Sweden!

Välkommen till Imagine, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldern 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Laleh, Malena Ernman, Idolvinnaren Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling. Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine västmanland 2021

13 februari – Deltävling 1, Västerås
14 februari – Deltävling 2, Västerås
27 mars – Music Camp dag 1
28 mars – Music Camp dag 2
10 april – Regionfinal, Foajéscenen, Västerås

Sista anmälningsdag 31 januari 2021.

Varmt välkomna till Imagine Västmanland 2021 önskar hela teamet!

Här är de deltagare som gick vidare i Regionsfinalen 2020, det är följande akter: Upplopp, Concrete Combination, Jonna, Perpetual Motion, Darian, Saga, Katjakaj & Bentebent, Living Able. Låt dessa blivande artister inspirera dig att söka till Imagine för 2021! Vi kommer i år att anordna Music Camps med fantastiska föredragshållare och ni kommer att få spela och interagera med vår fantastiska jazztrio från Uppland – TrioX!

Fridlyst (Västmanland) – Nationell vinnare 2017 i Uddevalla, Foto: Stefan Lindgren

Arrangeras av Västmanlandsmusiken

Västmanlandsmusiken har i uppdrag att stödja och utveckla musik- och danslivet i Västmanland. Det gör vi bland annat genom att förmedla över 900 konserter och dansföreställningar per år och genom att på olika sätt stödja arrangörer och andra som arbetar med musik och dans.

I dessa märkliga Corona tider, så vill vi trots läget förmedla konserter och live upplevelser till alla! Men vi är ytterst försiktiga med allas hälsa och säkerhet och därför kan det i år bli lite annorlunda. Vi vill dock göra allt för att våra ungdomar ska få vara med i landets största musiktävling för unga människor.

Välkomna med era ansökningar från och med 1 november 2020!

Kontakt

Frippe Eliasson

Frippe Eliasson

Hej, jag heter Frippe Eliasson och kommer arbeta tillsammans med Magnus, Jimmy och Jim med Imagine i Västmanland.

Till vardags arbetar jag med olika typer av musikproduktioner och ser fram mot att få coacha, peppa och inspirera unga i Västmanland att utforska och förädla sin talang.

Du når mig enklast via mail eller telefon på dagtid under vardagar.

0707-61 52 52
frippe@dotmusic.se

Magnus Båge

Magnus Båge

Projektledare

Jimmy Bergwall

Jimmy Bergwall

Jim Bergqvist

Jim Bergqvist