Imagine Västmanland

Anmäl dig här

Imagine Sweden!

Välkommen till Imagine, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldern 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Laleh, Malena Ernman, Idolvinnaren Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling. Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine västmanland 2020

Nu har deltävlingen för Imagine Västmanland gått av stapeln och igår kom beskedet att de som går vidare till Regionsfinalen är följande akter Upplopp, Concrete Combination, Jonna, Perpetual Motion, Darian, Saga, Katjakaj & Bentebent, Living Able. De kommer alla medverka under Regionsfinalen på Västerås Konserthus den 26:e april. Varmt välkomna

Arrangeras av Svart bälte ekonomisk förening

Västmanlandsmusiken har i uppdrag att stödja och utveckla musik- och danslivet i Västmanland. Det gör vi bland annat genom att förmedla över 900 konserter och dansföreställningar per år och genom att på olika sätt stödja arrangörer och andra som arbetar med musik och dans.

Kontakt

Jimmy Bergwall

Jimmy Bergwall

Magnus Båge

Magnus Båge

Projektledare

Jonna DahlbLom

Jonna DahlbLom

Jim Bergqvist

Jim Bergqvist