Imagine Västra götaland

Anmäl dig här

Imagine Sweden

Välkommen till Imagine Sweden, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats och livemusiktävling för unga musiker i åldrarna 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller artist. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine VÄSTRA GÖTALAND

Är du sugen på att jobba med musik? Imagine erbjuder en crashcourse i artisteri bestående av såväl workshops och gig där du får öva upp din scenvana. Vi väljer ut ett antal deltagare varje år som får lära sig allt emellan marketing, skivkontrakt och låtskriveri, samtidigt som ni får träffa massa andra unga musiker och folk från musikbranschen. Det hela avslutas med en livemusiktävling i april där ni får visa vad ni går för

Workshop #1
Introduktion & Inspiration
14 oktober 2023, N3 i Trollhättan

Workshop #2 och #3
PR & Marketing och Musiklansering
11 november, Kulturlabbet i Skövde & 16 december, Frilagret i Göteborg

Workshop #4
Låtskriveri
13 januari 2024, Litteraturhuset i Göteborg

Workshop #5
Studioinspelning med Kim Ruiz
24 Februari 2024, Studio Nacksving i Göteborg

Workshop #6
Scennärvaro med Sophia Tako
23 Mars 2024

IMAGINE Västra Götalands Regionfinal 2024
13 april 2024, N3 i Trollhättan

Följ oss på sociala medier för mer info

https://www.facebook.com/ImagineVG/
https://www.instagram.com/imaginevg/

Arrangeras av Kulturungdom

Imagine Västra Götaland drivs av KulturUngdom som är en ideell förening som backar, synliggör och utvecklar initiativ kring eget skapande, projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i Västra Götaland. Sedan starten 1994 arbetar vi med att främja kulturutövares och arrangörers rättighet till inflytande och delaktighet i kulturlivet. Vilken konstform du än sysslar med och i vilken form och storlek du än vill att den ska ta sig uttryck, så erbjuder vi samarbeten, nätverk och kontakter lokalt, nationellt och internationellt. Vi stöttar också med marknadsföring, kulturstödet K-Pengar och teknik. Vår verksamhet bygger på dina idéer och visioner, stora som små, allt är möjligt.

Du hittar oss på:
www.kulturungdom.se
Tel: 031-848880

maj 2024

09majAll DayRiksfinal 2024Uppsala, Imagine Sweden

Kontakt

Robin Havbring

Robin Havbring