Imagine Västra Götaland

Anmäl dig här

Imagine Sweden!

Välkommen till Imagine, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldern 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Laleh, Malena Ernman, Idolvinnaren Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling. Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine VÄSTRA GÖTALAND 2021

Deltävling 1 & 2 – Mer info kommer snart
Deltävling 3 & 4 – 13 & 14 mars, Landvetter Kulturhus
Music Camp – 19-21 mars, Uddevalla Kulturskola
Regionfinal – 10 april, Folkets Hus Uddevalla

På grund av rådande omständigheter så är det inte helt klart exakt hur vårens evenemang kommer att se ut. Det kan bli publika konserter men det kan även hända att det enbart blir en digitalversion. Vi anpassar oss helt enkelt efter hur omständigheterna ser ut just då för att se till att vi kan få till ett så bra och säkert program som möjligt.

Följ oss på sociala medier för mer info

https://www.facebook.com/ImagineVG/
https://www.instagram.com/imaginevg/

Arrangeras av Kulturungdom

Imagine Västra Götaland drivs av KulturUngdom som är en ideell förening som backar, synliggör och utvecklar initiativ kring eget skapande, projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i Västra Götaland. Sedan starten 1994 arbetar vi med att främja kulturutövares och arrangörers rättighet till inflytande och delaktighet i kulturlivet. Vilken konstform du än sysslar med och i vilken form och storlek du än vill att den ska ta sig uttryck, så erbjuder vi samarbeten, nätverk och kontakter lokalt, nationellt och internationellt. Vi stöttar också med marknadsföring, kulturstödet K-Pengar och teknik. Vår verksamhet bygger på dina idéer och visioner, stora som små, allt är möjligt.

Du hittar oss på:
www.kulturungdom.se
Tel: 031-848880

Kontakt

Karl Robb Kaardal

Karl Robb Kaardal