Imagine Västra götaland

Anmäl dig här

Imagine Sweden

Välkommen till Imagine Sweden, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldrarna 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller artist. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine VÄSTRA GÖTALAND 2022

Nu tar vi steget in i framtiden och blir ett program för utveckling av dig som musiker. Sedan 1986 har vi tävlat om vem som är bäst på scen, det ska vi göra även i år, men vi utvecklar Imagine till ett roligare, lärande och utvecklande coachningsprogram.

Tillsammans med önskemål från er deltagande artister/band så får vi under höst- och vårterminen inspireras och lära oss om allt som du har nytta av i ditt liv som musiker. Det blir individuell coachning av dig/er som artist, workshops, inspirerande föreläsningar, livespelningar och annat nyttigt. Allt för att få dig att ta nästa steg i din artistkarriär. Det hela avslutas med regionfinalen på Landvetter Kulturhus den 23 april.

VT-22

Regionfinal – 23 april, Landvetter Kulturhus
https://www.facebook.com/events/277210587861009/

 

Följ oss på sociala medier för mer info

https://www.facebook.com/ImagineVG/
https://www.instagram.com/imaginevg/

Arrangeras av Kulturungdom

Imagine Västra Götaland drivs av KulturUngdom som är en ideell förening som backar, synliggör och utvecklar initiativ kring eget skapande, projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i Västra Götaland. Sedan starten 1994 arbetar vi med att främja kulturutövares och arrangörers rättighet till inflytande och delaktighet i kulturlivet. Vilken konstform du än sysslar med och i vilken form och storlek du än vill att den ska ta sig uttryck, så erbjuder vi samarbeten, nätverk och kontakter lokalt, nationellt och internationellt. Vi stöttar också med marknadsföring, kulturstödet K-Pengar och teknik. Vår verksamhet bygger på dina idéer och visioner, stora som små, allt är möjligt.

Du hittar oss på:
www.kulturungdom.se
Tel: 031-848880

Kontakt

Karl Robb Kaardal

Karl Robb Kaardal