Imagine Västra Götaland

Anmäl dig här

Imagine Sweden

Välkommen till Imagine Sweden, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldrarna 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller artist. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine VÄSTRA GÖTALAND 2021

På grund av den pågående pandemin så kommer vi inte kunna genomföra alla evenemang som vanligt. För deltävlingarna så fick alla akter skicka egen inspelade bidrag till vår jury, av dessa så valdes sex akter vidare till regionfinalen. Regionfinalen får också bli digital i år, den 24 april spelade vi in alla akter en och en på Folkets Hus i Uddevalla. Den 7 maj kl 19:00 sänds regionfinalen på YouTube, så klicka in er på länken nedanför för att se alla fantastiska akter och få reda på vilken akt som går vidare till riksfinalen!

Regionfinal – 7 maj kl 19:00, digital

 

Följ oss på sociala medier för mer info

https://www.facebook.com/ImagineVG/
https://www.instagram.com/imaginevg/

Arrangeras av Kulturungdom

Imagine Västra Götaland drivs av KulturUngdom som är en ideell förening som backar, synliggör och utvecklar initiativ kring eget skapande, projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i Västra Götaland. Sedan starten 1994 arbetar vi med att främja kulturutövares och arrangörers rättighet till inflytande och delaktighet i kulturlivet. Vilken konstform du än sysslar med och i vilken form och storlek du än vill att den ska ta sig uttryck, så erbjuder vi samarbeten, nätverk och kontakter lokalt, nationellt och internationellt. Vi stöttar också med marknadsföring, kulturstödet K-Pengar och teknik. Vår verksamhet bygger på dina idéer och visioner, stora som små, allt är möjligt.

Du hittar oss på:
www.kulturungdom.se
Tel: 031-848880

Kontakt

Karl Robb Kaardal

Karl Robb Kaardal