Imagine Gotland

Anmäl dig här

Edwin Hamstedt och Frey Franzén. Foto:Foto: Linnea Ronström

IMAGINE GOTLAND

Edwin Hamstedt och Frey Franzén Garuz vann Imagine 2022! 
Dom spelade Preludium och Allegro i stil av Pugnani skrivet av Kreisler men de tävlade även solo båda två och imponerade på juryn. Edwin vid flygeln och Frey med sin violin. 
Juryns motivering:
“Med hög teknisk skicklighet. fantastiskt uttryck och att ni delade med er av ert engagemang för klassisk musik”

Resterande priser utan inbördes ordning:

Ephemeral, Andromeda Mauritzon och Morgan Hallin Rogerfeldt, kammade hem P4 Gotlands pris med sina helt omskrivna tolkningar av Darins Tvillingen som fått namnet Gemini och Benee’s Soaked som fått namnet Stuck.
Molly Pettersson Bröms kammade hem Kulturföreningen Roxys pris att spela på Visbyfestivalen den 20 augusti med sin unika röst och sina tre egenskrivna låtar förförda både med egna förinspelade produktioner och på sin gitarr.
Milou “MAAS5T” Moberg kammade hem Studieförbundet Bildas  pris en dag i en professionell studio med sin Future Bass musik, vilken är en typ av housemusik som Milou spelar på sin dator.

Imagine Sweden drivs av Musik i Dalarna i samarbete med Regional Musik i Sverige (RMS), regionmusikorganisationer och föreningar runt om i Sverige. Riksfinalen 2022 arrangeras av Imagine Sweden i samarbete med Scenkonst Sörmland. 

Internationella finalen i Imagine arrangeras av Jeunesses Musicales International (JMI).

Kontakt

Vera Kebbe

Vera Kebbe

Vera Kebbe
Kneippbygatan 2
622 59 Visby
0498 – 26 44 50
Imagine@gotlandsmusiken.se

Arrangeras av GOTLANDSMUSIKEN

I samarbete med Fenix Ungkulturhus, Studieförbundet Bilda, Kulturföreningen Roxy, P4 Gotland, Gotlands Media, Kulturskolan, Region Gotland.

GotlandsMusikens uppdrag är att värna och utveckla ett rikt musikliv på hela Gotland i samarbete med andra musikgrupperingar, artister och arrangörer. Musik för och med barn och ungdom ska prioriteras. GotlandsMusiken gör cirka 350 framträdanden per år av vilka drygt hälften är för barn och ungdom. Framträdanden görs såväl vid besök i förskolor som vid stora offentliga konserter. GotlandsMusiken är en professionell musikinstitution. Den konstnärliga personalen är organiserad så att GotlandsMusiken kan erbjuda en mycket stor genrebredd och därmed ett stort musikutbud.