Imagine Gotland

Anmäl dig här

Imagine Sweden!

Välkommen till Imagine, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldern 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Laleh, Malena Ernman, Idolvinnaren Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling. Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine Gotland 2021

Det här året kommer Imagine Gotland se annorlunda ut. Det kommer vara workshops med tips och trix utspritt under året för att ge alla deltagare och de som funderar på att delta i framtiden en chans att utvecklas under hela året! Öppen Scen på din ungdomsgård! En möjlighet att vara med i nätverket “ung musik Gotland” och så självklart blir det tävling också med chans på priser och en akt kommer att åka till riksfestivalen i Gislaved!

Workshops
Det kommer vara olika tips och trix under året, vilka workshops det blir ser ni på vår facebook sida. Det kommer ploppa upp efterhand under året så se till att gilla sidan så du inte missar något intressant!
https://www.facebook.com/ImagineGotland

Öppen Scen på din ungdomsgård!

Vi pausar som öppna scenerna på ön ungdomsgårdar, håll ögon och öron öppna för uppdateringar på tex vår Instagram @imaginegotland

När det känns Corona-säkert kommer vi återuppta planen eller så hittar vi nya lösningar. Imagine Gotland fortsätter digitalt sålänge!

Imagine tävlingen:

Anmälan öppnar den 1 november och är öppen fram tills 1 februari.

Gotlands final
20 mars – Säve aulan, Visby

Arrangeras av GOTLANDSMUSIKEN

GotlandsMusikens uppdrag är att värna och utveckla ett rikt musikliv på hela Gotland i samarbete med andra musikgrupperingar, artister och arrangörer. Musik för och med barn och ungdom ska prioriteras. GotlandsMusiken gör cirka 350 framträdanden per år av vilka drygt hälften är för barn och ungdom. Framträdanden görs såväl vid besök i förskolor som vid stora offentliga konserter. GotlandsMusiken är en professionell musikinstitution. Den konstnärliga personalen är organiserad så att GotlandsMusiken kan erbjuda en mycket stor genrebredd och därmed ett stort musikutbud.

Kontakt

Vera Krebbe

Vera Krebbe

Vera Kebbe
Kneippbygatan 2
622 59 Visby
0498 – 26 44 50
Imagine@gotlandsmusiken.se