Imagine GoTLAND

Anmäl dig här

Imagine Sweden!

Välkommen till Imagine, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldern 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Laleh, Malena Ernman, Idolvinnaren Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling. Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine Gotland 2020

Sista anmälningsdag på Gotland är 14 februari

6 mars kl 16:00 har vi För-träff med alla deltagare där du får lära känna de andra som tävlar, får spela och få feedback inför tävlingen, vi lottar tävlingsordningen och det blir workshop med tips och trix på Fenix Ungkulturhus.

14 mars blir det Regionfinal på Joda Bar och Kök i Visby kl 18:00.

Det blir olika priser från juryn förutom att vinna och gå vidare till Riksfinalen i Gävle den 20 – 26 maj. Från artist eller band utvecklings pris till inspelning i studio.

GotlandsMusiken samarbetar förutom i det här projektet med Bilda, Fenix Ungkulturhus, Kulturföreningen Roxy, P4 Gotland och Gotlands Media.

Arrangeras av GOTLANDSMUSIKEN

GotlandsMusikens uppdrag är att värna och utveckla ett rikt musikliv på hela Gotland i samarbete med andra musikgrupperingar, artister och arrangörer. Musik för och med barn och ungdom ska prioriteras. GotlandsMusiken gör cirka 350 framträdanden per år av vilka drygt hälften är för barn och ungdom. Framträdanden görs såväl vid besök i förskolor som vid stora offentliga konserter. GotlandsMusiken är en professionell musikinstitution. Den konstnärliga personalen är organiserad så att GotlandsMusiken kan erbjuda en mycket stor genrebredd och därmed ett stort musikutbud.

Kontakt

Vera Krebbe

Vera Krebbe

Vera Kebbe
Kneippbygatan 2
622 59 Visby
0498 – 26 44 50
Imagine@gotlandsmusiken.se