Imagine Gävleborg

Anmäl dig här

Imagine Sweden

Välkommen till Imagine Sweden, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats och livemusiktävling för unga musiker i åldrarna 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller artist. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine Gävleborg 2023

Mer info om kommer!

Anmälan öppnar 1 oktober och stänger 31 oktober.

Datum för träffar: TBA

Praktisk info:
Du kan anmäla dig som soloartist eller band, det viktiga är att du älskar musik och tycker om att stå på scen. Det viktiga när du anmäler dig är att du kan närvara vid de flesta av träffarna. Deltagande är kostnadsfritt men eventuella resor får deltagarna lösa själva.

Varmt välkomna till Imagine 2023 önskar vi alla på Kultur Gävleborg!

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER FÖR LÖPANDE INFORMATION:
Facebook
Instagram

Foto: Maria G Nilsson

Kontakt

TOMAS ÖSTERGÅRDS

TOMAS ÖSTERGÅRDS

Producent

Region Gävleborg
801 88 Gävle
072-518 58 80
tomas.ostergards@regiongavleborg.se

VIKTOR ZEIDNER

VIKTOR ZEIDNER

Talangcoach

slim@slimvic.net
073-851 77 57 

Arrangeras av KULTUR GÄVLEBORG

Kultur Gävleborg tillhör Region Gävleborg. Vårt uppdrag är att stödja länets musikliv genom att producera och förmedla konsertturnéer, musikfestivaler och musikprojekt till länets musikarrangörer. IMAGINE genomförs i samarbete med lokala arrangörer.