Imagine Östergötland

Anmäl dig här

Imagine Sweden

Välkommen till Imagine Sweden, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats och livemusiktävling för unga musiker i åldrarna 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller artist. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine Östergötland

Nu är vi i full gång och väldigt taggade inför vårens aktiviteter!

Vi kör igång den 23 februari med en Låtskrivarworkshop på Musikens Hus i Norrköping. Den hålls av Andreas Johansson, känd låtskrivare och producent under namnet Stranger Mountain. Anmälan görs till imagine@ostgotamusiken.se senast den 19 februari.
Sen kör vi igång med en ny deltävling, den 18 mars, på Skylten i Linköping. Anmälan är öppen fram till 5 mars.
Den 6 april kör vi regionfinal, då alla vinnande akter från höstens och vårens deltävlingar är med och uppträder! Detta blir på Dynamo i Norrköping.

17-20 maj är det riksfinal, i år i Nyköping! Oavsett om du kommer till riksfinal eller ej så hoppas vi kunna ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas musikaliskt. Det är syftet och målet med Imagines alla aktiviteter.

 

Praktisk info:
Du kan anmäla dig som soloartist eller band, det viktiga är att du älskar musik och tycker om att stå på scen. Vi kommer i möjligaste mån anpassa innehållet i programmet efter önskemål från deltagarna och beroende på vilka genrer osv som representeras. Deltagande är kostnadsfritt men ev resor inom Östergötland får deltagarna bekosta själva.

Har du frågor tveka inte att kontakta oss.

Varmt välkomna till Imagine Östergötland 2022 önskar vi alla!

Denna sida kommer att uppdateras löpande, men för att ta del av de senaste nyheterna följ oss på Sociala medier.

Facebook | Instagram

Imagine Sweden vill inspirera dagens unga musikutövare och ge rätt verktyg till dem som vill ta sitt artistskap vidare. I Imagine skapar du dig ditt framtida nätverk inom musikbranschen tillsammans med likasinnade!

Kontakt

Inga evenemang

Eva Lundgren Stenbom

Eva Lundgren Stenbom

Jag heter Eva och är ny projektledare här på Imagine Östergötland. Jag har jobbat mycket med lokala och regionala kulturarrangemang, framför allt konserter, men även med cirkus under ett antal år. Det var där jag lärde mig trolla med knäna!  Jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med resten av Imagine-teamet och träffa deltagare och musikintresserade ungdomar!

070-2060602
eva.lundgren.stenbom@gmail.com

ArrangÖR Östgötamusiken