Imagine HALLAND

Anmäl dig här

Anmälan till Imagine Sweden öppnar 1 november!

Välkommen till Imagine, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldern 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Laleh, Malena Ernman, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling. Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine Halland 2020

Imagine Halland är en utbildning och tävling för dig som är 13-21 år. Den är öppen för alla musikgenrer och riktar sig till grupper, band och solister. Imagine tillåter även förprogrammerade akter och livemixad musik. Tävlande i Imagine Halland 2019 får tidigast vara födda 1997 och senast 2006.

Imagine Halland består av konstnärliga samtal och praktiska workshops, där de medverkande får möjlighet att förbättra sina tekniska färdigheter, samtidigt som de ges inspiration till att utvidga sina konstnärliga vyer. Som deltagare ska du utvecklas som musiker samt få en ökad förståelse för hur musikbranschen fungerar.

Arrangeras av REGION HALLAND – KULTUR I HALLAND

Kultur i Halland är en del av förvaltningen Kultur och skola i Region Halland. Inom Kultur i Halland bedrivs såväl kulturpolitiskt strategiskt arbete som operativ främjande-, produktions- och arrangörsverksamhet. Kultur i Hallands utvecklingsområden är: dans, film, konst, kulturarv, musik, litteratur, regionbibliotek och slöjd. Vi arbetar också övergripande med kultur för barn och unga, fria kulturaktörer samt med kulturella och kreativa sektorn.

Kontakt

Frida Hall

Frida Hall

Johan Pahlm

Johan Pahlm