Imagine Halland

Anmäl dig här

Imagine Sweden!

Välkommen till Imagine, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldern 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Laleh, Malena Ernman, Idolvinnaren Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling. Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine Halland 2020 – FRAMFLYTTAT


Både Camp och regionfinal är flyttat till hösten!

17/3 beslutade regeringen att all gymnasieundervisning och eftergymnasial undervisning ska bedrivas på distans vilket innebär att vi tyvärr måste flytta Imagine Halland 2020, som skulle varit i Varberg 28-29 mars och finalen 18/4.

Är du anmäld redan?
Till höstens camp och regionfinal går vi ut med en helt ny ansökningsomgång, där alla akter som är intresserade av att delta får anmäla sig på nytt.

Vi kommer att kontakta alla anmälda inom kort.

Så snart vi har allt klart skickar vi ut mer information om hur du ska anmäla dig till höstens Imagine..

Projektet arrangeras av Musik Hallandia tillsammans med Varbergs kommun och Amplified Medborgarskolan.

Arrangeras av Musik Hallandia

Musik Hallandia är en musikinstitution helägd av Region Halland med målet att tydliggöra satsningen på musik. Vi vill förstärka kulturens kraft i Halland för att främja kreativiteten och öppenheten i regionen – och för att bygga broar och skapa möten under ett rikt musik- och kulturliv som har något för alla.

Kontakt

Emelie gunnarsson

Emelie gunnarsson

John-Wilhelm Pahlm

John-Wilhelm Pahlm