Imagine Halland

Anmäl dig här

Imagine Sweden

Välkommen till Imagine Sweden, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats och livemusiktävling för unga musiker i åldrarna 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller artist. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine Halland Hösten 2022 och Våren 2023

Under hösten 2022 anordnas två workshop-tillfällen, samt ytterligare två under våren 2023 med en avslutande regionsfinal för alla deltagare. Vinnaren går vidare till riksfinalen.

Workshop-dag 20 November på Kulturhuset Fyren i Kungsbacka.
En Workshop i låtskriveri med Simon Ljungman som bl.a spelar med Håkan Hellström och Augustifamiljen. Du får tips och ideér kring hur du kan tänka i ditt skrivande och skapande. Kl:12:00-17:00

Digital workshop med Anna Moore 26 November kl:13:00.
Scenen är din- gör ditt varumärke till en hit. En inspirationsföreläsning om att bygga hållbara varumärken med målen att synas höras och nå ut. Föreläsningen besvarar frågor kring hur du bäst bygger ditt varumärke som band och artist, och hur ökar dina chanser att nå igenom mediebruset.
Denna workshop arrangeras i samarbete med Imagine Skåne/Kronoberg.
Kl:13:00

Datum och innehåll för vårens workshops och Regionfinal kommer framöver.

Mer info om Anna Moore:
Anna Moore är en av Sveriges mest erfarna PR-strateger och har under sin karriär arbetat på flera av de stora musikbolagens ledande befattningar. Idag driver hon PR-bolaget Moore To Be som hjälpt hundratals företagare, artister och profiler att nå igenom bruset. 2019 släppte Anna boken ”Scenen är din – Gör ditt varumärke till en hit” som är en pedagogisk och personligt skriven handbok för de som vill stärka sitt varumärke och nå ut. Anna har även medverkat i SVT, hörts i Sveriges Radio samt hyllats av Dagens Industris krönikör Jan Gradvall i samband med releasen av hennes bok.

För mer info om mig och boken se https://mooretobe.com/scenen-ar-din

Arrangeras av Musik Hallandia

Musik Hallandia är en musikinstitution helägd av Region Halland med målet att tydliggöra satsningen på musik. Vi vill förstärka kulturens kraft i Halland för att främja kreativiteten och öppenheten i regionen – och för att bygga broar och skapa möten under ett rikt musik- och kulturliv som har något för alla.

Kontakt

Rickard Andersson

Rickard Andersson

Frida Hall

Frida Hall