Imagine Halland

Anmäl dig här

Imagine Sweden

Välkommen till Imagine Sweden, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldrarna 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller artist. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine Halland Våren 2022

Under våren 2022 anordnas två workshop-tillfällen och en regionfinal.

Digital workshop med Kultivation 27 februari:
Att stå på scen

Vad gör en konsert minnesvärd? Analys, delning av erfarenheter, prova på. Kultivation går igenom: förberedelser, setlist & dynamik, nervositet, samspel, mellansnack m.m.

Denna workshop arrangeras i samarbete med Imagine Skåne/Kronoberg.

Workshop-dag 19 mars på Nolltrefem i Halmstad.
Liveljuds-workshop med teknikern och producenten Joakim Dahlström.

Workshop i sceniskt uttryck med Laila Adèle. Hon besitter en av Sveriges absolut starkaste soulröster och har kallats för både ”soulgudinna” och ”lill-Aretha”. Laila Adèle har genom åren både medverkat i Melodifestivalen samt varit del av ett stort antal musikaler.

Regionfinal på Varbergs teater 23 april

Arrangeras av Musik Hallandia

Musik Hallandia är en musikinstitution helägd av Region Halland med målet att tydliggöra satsningen på musik. Vi vill förstärka kulturens kraft i Halland för att främja kreativiteten och öppenheten i regionen – och för att bygga broar och skapa möten under ett rikt musik- och kulturliv som har något för alla.

Kontakt

Emelie gunnarsson

Emelie gunnarsson

Frida Hall

Frida Hall