Imagine Halland

Anmäl dig här

Imagine Sweden

Välkommen till Imagine Sweden, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldrarna 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller artist. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine Halland Hösten 2021 – Våren 2022

Under hösten 2021 och våren 2022 så kommer unga halländska musiker att få ta del av inspirationssamtal, få chansen att träffa andra unga musiker samt få möjligheten att utvecklas i sitt skapande. Under hösten 2021 kommer två olika workshoppar att anordnas.

Kick-off 20 november med Cleo
Fantastiska Cleo kommer att besöka oss i Halmstad för att hålla i en workshop kring bland annat låtskrivande, röstkännedom och prestation. Sedan kommer hon även att bjuda på en kort konsert.

Digital workshop 5 december med Hilma Kekkonen Orrell: Bokning DYI
Hilma Kekkonen Orrell är trots sin unga ålder både erfaren arrangör och bokare. Hon kommer under sin workshop dela med sig av tips på hur du bokar gig och sköter kontakten med spelställen. Du kommer att få lära dig om hur du som artist hanterar och skapar EPKs (elektroniska presskit) och tekniska riders. Workshoppen arrangeras i samarbete med Imagine Skåne/Kronoberg.

Imagine Halland arrangeras av Musik Hallandia i samarbete Medborgarskolan Amplified Väst.

Arrangeras av Musik Hallandia

Musik Hallandia är en musikinstitution helägd av Region Halland med målet att tydliggöra satsningen på musik. Vi vill förstärka kulturens kraft i Halland för att främja kreativiteten och öppenheten i regionen – och för att bygga broar och skapa möten under ett rikt musik- och kulturliv som har något för alla.

Kontakt

Emelie gunnarsson

Emelie gunnarsson

Frida Hall

Frida Hall