Imagine Halland

Anmäl dig här

Imagine Sweden

Välkommen till Imagine Sweden, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldrarna 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller artist. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine Halland 2021

På grund av den rådande pandemin kommer årets Imagine Halland att vara digitalt. Årets upplaga kommer att bestå av en regionfinal där varje deltagare får sitt uppträdande inspelat. Dessa inspelningar lämnas sedan över till en jury som beslutar vilken akt som blir årets vinnare. Vinnaren tillkännages sedan under en livesändning där alla bidrag visas.

Årets deltagare kommer även att bjudas på digitala workshoppar och inspirationssamtal som anordnas tillsammans med Imagine Skåne/Kronoberg.

Anmäl dig redan idag – anmälan är öppen t.o.m. 28 februari.

Kontakta oss gärna om du har några frågor kring upplägget för Imagine Halland 2021.

Följande datum gäller för deltagare i Imagine Halland

13 mars kl 13
Profilering och artistvarumärke – digital workshop med Kultivation. Anordnas i samarbete med Imagine Skåne/Kronoberg.
14 mars kl 13
Så blev jag artist – digitalt nspirationssamtal med artisten Mollie Minott. Anordnas i samarbete med Imagine Skåne/Kronoberg.
27 mars
Inspelning av tävlingsbidragen till regionfinalen
17 april
Digital regionfinal – Livestream på Imagine Swedens youtube-sida

Arrangeras av Musik Hallandia

Musik Hallandia är en musikinstitution helägd av Region Halland med målet att tydliggöra satsningen på musik. Vi vill förstärka kulturens kraft i Halland för att främja kreativiteten och öppenheten i regionen – och för att bygga broar och skapa möten under ett rikt musik- och kulturliv som har något för alla.

Kontakt

Emelie gunnarsson

Emelie gunnarsson

John-Wilhelm Pahlm

John-Wilhelm Pahlm