Imagine HALLAND

Anmäl dig här

Anmälan till Imagine Sweden öppnar 1 november!

Välkommen till Imagine, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldern 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Laleh, Malena Ernman, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling. Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine Halland 2020

Nu drar vi igång arbetet med Imagine Halland 2020.
I år vill vi satsa på att skapa en branschinriktad utbildning till de unga akter som på allvar vill utvecklas med sitt musicerande med blick mot musikbranschen. Konceptet kommer först och främst kretsa kring ett camp där deltagarna under 2 dagar får ta del av specialanpassade workshops och clinics samt professionell artist- och bandfotografering och en videoproduktion av varje akts framträdande.

Efter detta camp görs en urvalsprocess för att ta fram deltagande akter till en regionsfinal med stor publik där en akt sedan blir utvald att representera Halland på den nationella finalen.

Mer info kommer om innehåll, plats och datum.

Arrangeras av Musik Hallandia

Musik Hallandia är en musikinstitution helägd av Region Halland med målet att tydliggöra satsningen på musik. Vi vill förstärka kulturens kraft i Halland för att främja kreativiteten och öppenheten i regionen – och för att bygga broar och skapa möten under ett rikt musik- och kulturliv som har något för alla.

Kontakt

Frida Hall

Frida Hall

John-Wilhelm Pahlm

John-Wilhelm Pahlm