Kontakta oss

Här finner du kontaktuppgifter till personer inom IMAGINE organisationen. Har du frågor kring medverkan och deltagande i Imagine vänd dig till kontaktpersonerna för din region.
Se kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Nationell samordnare

GUSTAF ELMELID
Nationell samordnare, Imagine Sweden

Hej! Gustaf här. Jag älskar musik och tycker att du ska joina vår fantastiska musikgemenskap i Imagine Sweden! När jag inte peppar alla 13-21-åringar att vara med i detta projekt så lirar jag gitarr och sjunger i ett par olika band. Att se ungdomar utveckla sin musik och knyta nya kontakter är bland det bästa med Imagine Sweden. Mig kontaktar du om du har generella frågor om Imagine eller om du vill samarbeta. Jag är dessutom regional projektledare för Imagine Dalarna.

Gustaf Elmelid, Gustaf.elmelid@musikidalarna.se, 073-5674067

Deltagande regioner

Blekinge
ULF BITTE APPELQVIST

Mitt namn är Bitte kort och gott. Min största passion förutom min familj, katter, hästar och hund är att spela gitarr. Jag jobbar som musiker både som frilans och anställd på Musik i Blekinge. De senaste året har mitt fokus legat på den svenska soulartisten Adée som jag turnerat med i USA, Kanada etc. Jag brinner också för att jobba med unga musiker på olika. Här handlar det om spelningar, utbildning, festivaler mm mm.

Ulf Bitte Appelqvist, svenskdansk@telia.com, 076-636 29 64

DALARNA
GUSTAF ELMELID

Projektledare för Imagine Sweden i Dalarna.

Hej! Gustaf här. Jag älskar musik och tycker att du ska joina vår fantastiska musikgemenskap i Imagine Sweden! När jag inte peppar alla 13-21-åringar att vara med i detta projekt så lirar jag gitarr och sjunger i ett par olika band. Att se ungdomar utveckla sin musik och knyta nya kontakter är bland det bästa med Imagine Sweden. Mig kontaktar du om du har frågor om Imagine Dalarna.

Gustaf Elmelid, Gustaf.elmelid@musikidalarna.se, 073-5674067

GOTLAND
VERA KEBBE

Hej! Vera Kebbe heter jag och är samordnare för Imagine Gotland. När jag inte jobbar med Imagine så arrangerar jag konserter, skriver egen musik och spelar. Hör av dig till mig om du har frågor om Imagine Gotland.
Nås oftast på tisdagar och onsdagar men mail är alltid enklaste sättet att höra av sig!

0498 – 26 44 50
Imagine@gotlandsmusiken.se
Kneippebygatan 2
622 59 Visby

 

GÄVLEBORG
TOMAS ÖSTERGÅRDS

Hej! Jag heter Tomas och jag jobbar som projektledare för Imagine i Region Gävleborg. När jag inte jobbar med Imagine så gör jag musik under namnet Oestergaards och Hexmyr samt producerar konserter på Kultur Gävleborg. Jag fascineras av det obskyra i musik och anser att den bästa tiden alltid är nu. Om du har frågor eller funderingar om Imagine i Gävleborg så når du mig lättast genom mejl eller sms.
Tel/sms: 072-518 58 80
E-post: tomas.ostergards@regiongavleborg.se

VIKTOR ZEIDNER
Viktor Zeidner är talangcoach för Imagine Gävleborg. Viktor är aktiv som producent, DJ, arrangör och driver skivbolag. Med över 2500 spelningar världen över och grammis/P3 guld nominerade artister i sitt bolag har han en otrolig bredd och branschkunskap som han älskar att dela med sig av. Viktor brinner för ett inkluderande och modernt musikliv där positivism och nyfikenhet är grundstenar.
E-post: slim@slimvic.net

 

HALLAND
Rickard Andersson och Frida Hall

Jag heter Rickard och arbetar som producent på Musik Hallandia som arrangerar Imagine Halland. Jag kommer tillsammans med Frida Hall att ansvara för Imagine i Halland. Om du har frågor eller input så får du gärna höra av dig via mail eller telefon under dagtid på vardagar.

0734 – 01 13 84
rickard.r.andersson@regionhalland.se

Jönköpings län
Daniel TEGNVALLIUS

Hej! Mitt namn är Daniel och jag arbetar som producent för Imagine i Jönköpings län. Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar gällande Imagine. Du når mig lättast via mejl.
Daniel Tegnvallius, 0371-814 34, daniel.tegnvallius@gislaved.se 

KALMAR län
SARA WESTERBERG & THOMAS KARLSSON

Hej! Jag heter Sara och är projektledare för Imagine i Kalmar Län. Förutom detta arbetar jag även med Talentcoach som är ett artistutvecklings program baserad i Kalmar Län. Du når mig enklast via mail samt telefon dagtid under vardagarna.

Sara Westerberg
070-377 87 39
imaginekalmar@lansmusiken.se

Hej! Jag heter Thomas och är tillsammans med Sara ansvarig för Imagine i Kalmar Län. Till vardags jobbar jag mestadels med på musik på olika plan. Jag är låtskrivare och levererar musik till både företag och artister.

Thomas Karlsson
0735-268332
thomas@talentcoach.se 

 

Kronoberg och skåne

Emma Eriksson

Hej! Emma heter jag och arbetar som producent för Imagine i Skåne/Kronobergs län. Finns det frågor som rör tävligen i Skåne/Kronoberg är du välkommen att kontakta mig via mejl eller telefon på dagtid under vardagar.

+46 (0) 708-205 834
emma.eriksson@musikisyd.se

 

Sörmland
Jenny Magnusson & Alfred Magnusson

Hej! Vi heter Jenny och Alfred och är regionarrangörer i Sörmland. Vi jobbar också som ljus-/ljudtekniker på Dizzy Duck Productions AB, som gör Imagine i Sörmland på uppdrag av Scenkonst Sörmland. Hör av dig till oss om du har funderingar kring att vara med i Imagine här i Sörmland. Lättast är det att nå oss på mail eller på telefon under dagtid på vardagar.

Jenny Magnusson, 016-12 57 90, 0702-914 750, jenny@dizzyduck.se
Alfred Magnusson, 0705-46 73 90, alfred@dizzyduck.se

 

UPPLAND
JIMMY BERGWALL & GABBI DLUZEWSKI

Hej, jag heter Jimmy Bergwall och är projektledare för Imagine Uppland. Jag har varit engagerad i Imagine sedan 11 år, som jury, fotograf, peppare, backstage och ibland hittar en mig på scenen. Enklast når du mig via mail eller telefon på dagtid under vardagar. Vi ses!
(Foto: J. Bergwall, Retouch: S. Lindgren)

Jimmy Bergwall, imagineuppland@gmail.com

 

Gabbi Dluzewski. Jag vann riksfinalen i Imagine 2007 och 2009 med mitt band Mad Artwork. Sedan dess har jag utbildat mig på Kungliga Musikhögkolan, släppt flera album, turnerat flitigt, bytt elgitarren mot mandoliner i olika storlekar och ersatt hårdrocken med svensk folkmusik som konstnärligt uttrycksmedel. Idag är jag aktiv i flera olika konstellationer, men framförallt spelar jag runt om i världen med mitt band FRÄNDER. Utöver mitt eget musicerande brinner jag för att skapa en inkluderande och kreativ miljö för unga musiker i Sverige!

070 286 3900, imagineuppland@gmail.com

Västerbotten

Marina Lundmark

Projektledare Imagine Västerbotten
Verksamhetsutvecklare Sensus Norrland

070-6814409
marina.lundmark@sensus.se

 

Foto: Ebba Andersson / Norran 

VÄSTMANLAND

Monika Mannerström Skog

monika.skog@vastmanlandsmusiken.se

021-40 36 24, 072-092 22 29

 

VÄSTRA GÖTALAND
Robin Havbring

Hej, mitt namn är Robin Havbring och jag är projektledare för Imagine, Västra Götaland. Har du frågor angående Imagine så tveka inte att höra av dig till mig. Lättast når du mig via mail, eller telefon på dagtid under vardagar.

Robin Havbring
073 702 98 68
robin@kulturungdom.se

KulturUngdom
Att: Robin Havring
Gamlestadsvägen 2-4 Hus B15
402 51 Göteborg

Östergötland

Alexander vibeck

Hej, mitt namn är Alexander Vibeck och jag är projektledare för Imagine Östergötland. Har du frågor angående Imagine så tveka inte att höra av dig till mig.

alexander.vibeck@sensus.se
0704624822

Sensus Studieförbund Östra Götaland
Apotekaregatan 14
58224 Linköping

Webmaster

Upplver du tekniska problem med hemsidan eller har hittat olämpligt innehåll så kontakta oss på info@rodvarg.se. Du kan också vända dig direkt till din regionala arrangör för att meddela eventuellt fel eller liknande.