Kontakta oss

Här finner du kontaktuppgifter till personer inom IMAGINE organisationen. Har du frågor kring medverkan och deltagande i Imagine vänd dig till kontaktpersonerna för ditt län. Se kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Nationell samordnare

GUSTAF ELMELID
Nationell samordnare, Imagine Sweden

Hej! Gustaf här. Jag älskar musik och tycker att du ska joina vår fantastiska musikgemenskap i Imagine Sweden! När jag inte peppar alla 13-21-åringar att vara med i detta projekt så lirar jag gitarr och sjunger i ett par olika band. Att se ungdomar utveckla sin musik och knyta nya kontakter är bland det bästa med Imagine Sweden. Mig kontaktar du om du har generella frågor om Imagine eller om du vill samarbeta. Jag är dessutom regional projektledare för Imagine Dalarna.

Gustaf Elmelid, Gustaf.elmelid@musikidalarna.se, 073-5674067

Imagine Sweden Riksfinal

TOMAS ÖSTERGÅRDS

Projektledare Imagine Sweden Riksfinal

Hej! Jag heter Tomas Östergårds och är projektledare för Imagine Sweden Festival i Gävle. När jag inte jobbar med Imagine så gör jag musik under namnet Oestergaards och producerar konserter på Kultur Gävleborg. Jag fascineras av det obskyra i musik och anser att den bästa tiden alltid är nu. Mig kontaktar du kring Imagine Swedens riksfinal och hela festivalprogrammet. Du når mig på mejl och telefon på dagtid under vardagar.

Tel/sms: 072-518 58 80

Deltagande regioner

Blekinge
ULF BITTE APPELQVIST

Mitt namn är Bitte kort och gott. Min största passion förutom min familj, katter, hästar och hund är att spela gitarr. Jag jobbar som musiker både som frilans och anställd på Musik i Blekinge. De senaste året har mitt fokus legat på den svenska soulartisten Adée som jag turnerat med i USA, Kanada etc. Jag brinner också för att jobba med unga musiker på olika. Här handlar det om spelningar, utbildning, festivaler mm mm.

Ulf Bitte Appelqvist, svenskdansk@telia.com, 076-636 29 64

DALARNA
GUSTAF ELMELID

Projektledare för Imagine Sweden i Dalarna.

Hej! Gustaf här. Jag älskar musik och tycker att du ska joina vår fantastiska musikgemenskap i Imagine Sweden! När jag inte peppar alla 13-21-åringar att vara med i detta projekt så lirar jag gitarr och sjunger i ett par olika band. Att se ungdomar utveckla sin musik och knyta nya kontakter är bland det bästa med Imagine Sweden. Mig kontaktar du om du har frågor om Imagine Dalarna.

Gustaf Elmelid, Gustaf.elmelid@musikidalarna.se, 073-5674067

GOTLAND
VERA KREBBE

Hej! Vera Kebbe heter jag och är samordnare för Imagine Gotland. När jag inte jobbar med Imagine så arrangerar jag konserter, skriver egen musik och spelar. Hör av dig till mig om du har frågor om Imagine Gotland.
Nås oftast på tisdagar och onsdagar men mail är alltid enklaste sättet att höra av sig!

0498 – 26 44 50
Imagine@gotlandsmusiken.se
Kneippebygatan 2
622 59 Visby

 

GÄVLEBORG
TOMAS ÖSTERGÅRDS

Hej! Jag heter Tomas och jag jobbar som projektledare för Imagine i Region Gävleborg. Om du har frågor eller funderingar om Imagine i Gävleborg så når du mig lättast genom mejl eller sms.

Projektledare
Tomas Östergårds
Tel/sms: 072-518 58 80

 

HALLAND
Emelie Gunnarsson och John-Wilhelm Pahlm

Jag heter Emelie och arbetar som producent på Musik Hallandia som arrangerar Imagine Halland. Jag kommer tillsammans med John-Wilhelm Pahlm att ansvara för Imagine i Halland. Om du har frågor eller input så får du gärna höra av dig via mail eller telefon under dagtid på vardagar.

073-401 13 84
emelie.gunnarsson@regionhalland.se

 

John-Wilhelm Pahlm heter jag och kommer projektleda Imagine Halland med Emelie Gunnarsson. Jag var även med i projektet 2016, och både varit konferencier och suttit i juryn. Utöver detta driver jag en livescen i Halmstad och frilansar både på och bakom scen. 

Om du har några tankar eller frågor så hör av dig till antingen mig eller Frida!

076-696 26 60
john-wilhelm.pahlm@regionhalland.se

Jönköpings län
Daniel TEGNVALLIUS

Hej! Mitt namn är Daniel och jag arbetar som producent för Imagine i Jönköpings län. Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar gällande Imagine. Du når mig lättast via mejl.

Daniel Tegnvallius, 0371-814 34, daniel.tegnvallius@gislaved.se

 

KALMAR län
SARA WESTERBERG & THOMAS KARLSSON

Hej! Jag heter Sara och är projektledare för Imagine i Kalmar Län. Förutom detta arbetar jag även med Talentcoach som är ett artistutvecklings program baserad i Kalmar Län. Du når mig enklast via mail samt telefon dagtid under vardagarna.

Sara Westerberg
073-65 31 330
imaginekalmar@lansmusiken.se

Hej! Jag heter Thomas och är tillsammans med Sara ansvarig för Imagine i Kalmar Län. Till vardags jobbar jag mestadels med på musik på olika plan. Jag är låtskrivare och levererar musik till både företag och artister.

Thomas Karlsson
0735-268332
thomas@talentcoach.se 

 

Kronoberg och skåne

GUSTAF SÄFSTRÖM

Hej! Gustaf heter jag och arbetar som producent för Imagine i Skåne/Kronobergs län. Finns det frågor som rör tävligen i Skåne/Kronoberg är du välkommen att kontakta mig via mejl eller telefon på dagtid under vardagar.

Gustaf Säfström, 0708-205 811, gustaf.safstrom@musikisyd.se

 

Sörmland
Jenny Magnusson & PETER STRAND

Hej! Vi heter Jenny och Peter och är regionarrangörer i Sörmland. Vi jobbar också som ljus-/ljudtekniker på Dizzy Duck Productions AB, som gör Imagine i Sörmland på uppdrag av Scenkonst Sörmland. Hör av dig till oss om du har funderingar kring att vara med i Imagine här i Sörmland. Lättast är det att nå oss på mail eller på telefon under dagtid på vardagar.

Jenny Magnusson, 016-12 57 90, 0702-914 750, jenny@dizzyduck.se
Peter Strand, 016-12 57 90, 0736-534 436, peter@dizzyduck.se

 

UPPLAND
JIMMY BERGWALL & GABBI DLUZEWSKI

Hej, jag heter Jimmy Bergwall och är projektledare för Imagine Uppland. Jag har varit engagerad i Imagine sedan 11 år, som jury, fotograf, peppare, backstage och ibland hittar en mig på scenen. Enklast når du mig via mail eller telefon på dagtid under vardagar. Vi ses!
(Foto: J. Bergwall, Retouch: S. Lindgren)

Jimmy Bergwall, 018-711 411, 0706-99 99 08, imagineuppland@gmail.com

 

Gabbi Dluzewski. Jag vann riksfinalen i Imagine 2007 och 2009 med mitt band Mad Artwork. Sedan dess har jag utbildat mig på Kungliga Musikhögkolan, släppt flera album, turnerat flitigt, bytt elgitarren mot mandoliner i olika storlekar och ersatt hårdrocken med svensk folkmusik som konstnärligt uttrycksmedel. Idag är jag aktiv i flera olika konstellationer, men framförallt spelar jag runt om i världen med mitt band FRÄNDER. Utöver mitt eget musicerande brinner jag för att skapa en inkluderande och kreativ miljö för unga musiker i Sverige!

0070 286 3900, imagineuppland@gmail.com

VÄSTMANLAND

JIMMY BERGWALL

Hej, jag heter Jimmy Bergwall och jag har varit engagerad i Imagine sedan 11 år, som jury, fotograf, peppare, backstage och ibland hittar en mig på scenen. Enklast når du mig via mail eller telefon på dagtid under vardagar. Vi ses!
(Foto: J. Bergwall, Retouch: S. Lindgren)

Jimmy Bergwall, 018-711 411, 0706-99 99 08, imagineuppland@gmail.com

 

Foto: Jan Cermenius

Magnus Båge

Hej, jag heter Magnus Båge och jag arbetar som producent barn&unga på Västmanlandsmusiken i Västerås Konserthus.

Jag har precis blivit ny projektledare efter Fredrik Engström som har drivit Imagine för oss i många år och det ska bli väldigt roligt att få lära känna hur vi alla jobbar tillsammans med och för våra ungdomar ute i landet.  Från och med i år samarbetar vi med Musik i Uppland och jag ser fram emot vad vi kan göra tillsammans för att nå ut till alla musik intresserade unga människor! Jag är musiker, kompositör och pedagog sedan många år och tar med mig all bra erfarenhet från dessa områden i mitt arbete som producent!

magnus.bage@vastmanlandsmusiken.se
072-092 22 29

 

Foto: Stefan Stendahl 

Jonna Dahlblom

Hejsan! Jag heter Jonna och är en del i Västmanlands Imagineteam. Jag har själv varit deltagare i Imagine tidigare år och fick 2019 äran att representera Västmanland i riksfinalen. Nu ser jag fram emot att jobba för att välkomna fler unga kreatörer in i musikvärlden och kommer finnas nära till hands för våra deltagare, bland annat genom Imagine Västmanlands sociala medier.

jonna.dahlblom@gmail.com

 

Jim Bergqvist

Jag heter Jim Bergqvist och är 25 år gammal! Jobbar som Verksamhetsutvecklare på studieförbundet ABF sedan 5 år tillbaka med inriktningen Musik & Ungdomar! Musiknörd och skivsamlare som gud glömde… Jobbar även mycket med teaterproduktioner…

jim.bergqvist@abf.se 

 

VÄSTRA GÖTALAND
KARL ROBB KAARDAL

Hej, mitt namn är Karl Robb Kaardal och jag är projektledare för Imagine, Västra Götaland. Har du frågor angående Imagine så tveka inte att höra av dig till mig. Lättast når du mig via mail, eller telefon på dagtid under vardagar.

Karl Robb Kaardal
0707-51 65 62
karl@kulturungdom.se

KulturUngdom
Att: Karl Robb Kaardal
Gamlestadsvägen 2-4 Hus B15
402 51 Göteborg

Webmaster

Upplver du tekniska problem med hemsidan eller har hittat olämpligt innehåll så kontakta oss på info@rodvarg.se. Du kan också vända dig direkt till din regionala arrangör för att meddela eventuellt fel eller liknande.