Imagine Sörmland

Anmäl dig här

Imagine Sweden

Välkommen till Imagine Sweden, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldrarna 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller artist. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine Sörmland 2021

Är du mellan 13 och 21 år och håller på med musik – ensam eller i grupp – ska du inte missa det här! För många unga musiker är det självklart att lägga upp sin musik på nätet, men inte alla har provat på att stå på en riktig scen och framföra sin musik live. Det får du göra i Imagine! Dessutom får du professionell och konstruktiv kritik från en jury och du kommer att träffa på och lära känna andra musiker. Oavsett vilken musikstil du brinner för är Imagine stället för dig! Anmälan är öppen t o m söndag 31 januari, men anmäl dig redan idag! För att vara med i Imagine Sörmland ska du vara född mellan 1999 och 2008 och bo i Sörmland.

Kommande säsong blir naturligtvis coronaanpassad, t ex med live-streamade evenemang. Dessutom kommer du som deltagare att få mer långvarig coaching under våren, för att ge dig ännu bättre möjligheter att utveckla din musikaliska kreativitet.

Arrangeras av Scenkonst Sörmland

I Sörmland organiseras Musik Direkt av Scenkonst Sörmland i samarbete med lokala arrangörer. Scenkonst Sörmland – länsmusik, teater, dans & film – är en del av Landstinget Sörmland.

Hemsida
http://www.scenkonstsormland.se/

 

Kontakt

Jenny Magnusson & Peter Strand

Jenny Magnusson & Peter Strand

John Engellaus Gata 3
63342 Eskilstuna

Jenny
016-12 57 90
0702-914 750
jenny@dizzyduck.se

Peter
016-12 57 90
0736-534 436
peter@dizzyduck.se