Imagine Sörmland

Anmäl dig här

Imagine Sweden

Välkommen till Imagine Sweden, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats och livemusiktävling för unga musiker i åldrarna 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller artist. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

IMAGINE SÖRMLAND 2023

Är du mellan 13 och 21 år och håller på med musik – ensam eller i grupp – ska du inte missa det här! För många unga musiker är det självklart att lägga upp sin musik på nätet, men inte alla har provat på att stå på en riktig scen och framföra sin musik live. Det får du göra i Imagine! Dessutom får du professionell och konstruktiv kritik från en jury och du kommer att träffa på och lära känna andra unga musiker. Oavsett vilken musikstil du brinner för är Imagine stället för dig! För att vara med i Imagine Sörmland ska du vara född mellan 2001 och 2010 och bo i Sörmland. Är ni flera personer måste minst hälften av er bo i Sörmland.

Anmälan är öppen från 1 november till 5 februari 2023, men anmäl dig redan idag!

Följ oss på sociala medier för uppdateringar och den senaste informationen:
Facebook: Imagine.Sormland
Instagram: imagine.sormland

VINNARE AV IMAGINE SÖRMLAND 2022: SAM ALBIE
I våras vann Sam Albie regionfinalen av Imagine Sörmland på Royal i Eskilstuna och i riksfinalen av Imagine Sweden 2022, som även den hölls i Eskilstuna just detta år, tog han hem ett fint pris som innebar både ett års artistcoachning och en gästspelning på Frankrikes riksfinal i Paris under hösten 2022!

Sam Albie, eller Samuel Enerbranth som han egentligen heter, har deltagit i Imagine två gånger tidigare, men den här gången var den första som soloartist, med egenkomponerade pianostycken.

Juryns motivering löd:
”Med ett ödmjukt självförtroende och stark närvaro bjuder den här akten in oss på en filmisk resa; ett genuint och trollbindande framförande.”

Kontakt

Jenny Magnusson & Peter Strand

Jenny Magnusson & Peter Strand

John Engellaus Gata 3
63342 Eskilstuna

Jenny
0702-914 750
jenny@dizzyduck.se

Peter
0736-534 436
peter@dizzyduck.se

Arrangeras av Scenkonst Sörmland

I Sörmland organiseras Musik Direkt av Scenkonst Sörmland i samarbete med lokala arrangörer. Scenkonst Sörmland – länsmusik, teater, dans & film – är en del av Region Sörmland.

Hemsida
http://www.scenkonstsormland.se/