Imagine Sörmland

Anmäl dig här

Imagine Sweden!

Välkommen till Imagine, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldern 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Laleh, Malena Ernman, Idolvinnaren Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling. Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Imagine Sörmland 2020

Är du mellan 13 och 21 år och håller på med musik – ensam eller i grupp – ska du inte missa det här! För många unga musiker är det självklart att lägga upp sin musik på nätet, men inte alla har provat på att stå på en scen och framföra sin musik live inför publik. Det får du göra i Imagine! Dessutom får du proffesionell och konstruktiv kritik från en jury och du kommer att träffa och lära känna massor av andra musiker, både från Sörmland och från andra håll. Oavsett vilken musikstil du brinner för är Imagine stället för dig! Anmälan är öppen t o m 31 januari, men anmäl dig redan idag! För att vara med i Imagine Sörmland ska du vara född 1998-2007 och bo i Sörmland.

Arrangeras av Scenkonst Sörmland

I Sörmland organiseras Musik Direkt av Scenkonst Sörmland i samarbete med lokala arrangörer. Scenkonst Sörmland – länsmusik, teater, dans & film – är en del av Landstinget Sörmland.

Hemsida
http://www.scenkonstsormland.se/

 

Kontakt

Jenny Magnusson & Peter Strand

Jenny Magnusson & Peter Strand

John Engellaus Gata 3
63342 Eskilstuna

Jenny
016-12 57 90
0702-914 750
jenny@dizzyduck.se

Peter
016-12 57 90
0736-534 436
peter@dizzyduck.se