GRATTIS TILL FINALPLATSEN OCH VÄLKOMMEN PÅ FESTIVAL!

Stort grattis till dig som har kvalificerat dig till riksfinalen Imagine Sweden Festival 2019!
Vi är glada och taggade på att välkomna er alla till festivalen i Gävle den 29 maj-1 juni. Festivaldagarna inleds redan på onsdagskvällen och sedan har vi tre peppiga, feta dagar, kvällar (och nätter) framför oss. 

BOENDE – Du kommer att bo på hotellet Best Western Hotel City i Gävle tillsammans med andra deltagare och arrangörer. Hotellet finns på Nygatan 8  i centrala Gävle, cirka 10 minuters promenad från centralstationen. Mer info om hotellet hittar du på www.hotelcity.nu

INCHECKNING FESTIVALEN – Incheckning till festivalen sker på Best Western Hotel City mellan 15:00 och 18:00 onsdag den 29 maj.

VÄLKOMSTTRÄFF – Vi startar upp festivalen med en obligatorisk samling där vi har upprop och går igenom praktisk info för festivaldagarna. Vi bjuder också på snacks och skönt häng med speeddating, artist-samtal och jam.

Tid: onsdag 29 maj kl 18. Plats: Frukostmatsalen, Best Western Hotel City.

GÄVLE KONSERTHUS – Gävle konserthus är navet för hela festivalen. Här hålls samtliga konserter, seminarier och workshops. Det är här vi äter, hänger och förbereder oss för spelningarna. Gävle konserthus ligger cirka 3 minuters promenad från hotellet.

SAMLING – Varje morgon är det obligatorisk morgonsamling för alla deltagare. Det är då du får all aktuell information kring spelningar, soundchecks, seminarier, efterhäng etc. Tid och plats för dessa samlingar får du i informationsmaterialet som delas ut vid incheckningen på hotellet.

MAT

– Frukost serveras på hotellet torsdag, fredag, lördag och söndag mellan 07:30 och 10:30

– Lunch och middag äter vi Gävle Konserthus. Obs! Ingen middag serveras på onsdagen. Lördagens lunch bekostar och ordnar du på egen hand eller i samråd med din länsfunktionär.

WORKSHOPS/SEMINARIER – Festivalens workshops och seminarier är obligatoriska och superviktiga för att du ska få nya kunskaper kring branschen och bygga ett upp ett eget nätverk. Information om tider, platser och innehåll för dessa får du vid incheckning.

SOUNDCHECK – Varje akt har tid för soundcheck dagtid. Det är viktigt att du/ni kommer förberedda och är på plats bakom scenen då akten före i schemat har spelat klart. Information om tider för soundcheck får du vid incheckning.

LOGER – I anslutning till din/er spelning finns det loger på Gävle Konserthus som du/ni kan använda för förberedelser, lämna grejer osv.

SPELNING – Ni har 20 minuters speltid på festivalen. Se till att utnyttja tiden så bra ni bara kan.

EFTERHÄNG MED JAM – Det kommer att vara efterhäng med jam/öppen scen i på hotellet efter varje avslutad festivaldag, cirka klockan 23-01. Ulf “Bitte” Appelqvist är jamledare.

ATT GÖRA I GÄVLE – Festivalschemat är späckat men på lördagen kommer det finnas tid för att utforska Gävle på egen hand.
Vid incheckning kommer du att få en fribiljett till Dome Adrenaline Zone. Mer info om dessa aktiviteter hittar du på
www.thedome.se

HJÄLP OSS ATT LOCKA PUBLIK! – Lajka, dela, attenda och sprid till ALLA! Vi vill ha en fet publik!

Instagram: @imaginesweden

Facebook: https://www.facebook.com/imagineswe/?fref=ts

Eventet: https://www.facebook.com/events/633878860404615/

Hashtagga oss: #imaginesweden