Imagine Sweden Riksfinal

Yohanna Eek och Julia Sandwall

Tomas Östergårds
Projektledare Imagine Sweden Riksfinal
Jag heter Tomas Östergårds och är projektledare för Imagine Sweden Riksfinal i Gävle. Mig kontaktar du kring Imagine Swedens riksfinal och hela festivalprogrammet. Du når mig på mejl och telefon på dagtid under vardagar.

Tel/sms: 072-518 58 80

 

 

 

 

 

Deltagande län


Blekinge

Blekinge

Mitt namn är Bitte kort och gott. Min största passion förutom min familj, katter, hästar och hund är att spela gitarr. Jag jobbar som musiker både som frilans och anställd på Musik i Blekinge. De senaste året har mitt fokus legat på den svenska soulartisten Adée som jag turnerat med i USA, Kanada etc. Jag brinner också för att jobba med unga musiker på olika. Här handlar det om spelningar, utbildning, festivaler mm mm.

Ulf Bitte Appelqvist, svenskdansk@telia.com, 073-3912683

 

 

Dalarna

Gustaf Elmelid
Nationell samordnare

Nationell samordnare för Imagine Sweden. Till mig är du välkommen att höra av dig med generella frågor om Imagine eller förfrågningar om samarbeten. Nås lättast via mail eller telefon!

Gustaf Elmelid, Gustaf.elmelid@musikidalarna.se, 073- 5674067

 

 

 

Gotland

Gotland

Jag heter Lukas Johansson och är samordnare för Imagine Sweden Gotland. Till mig hör du av dig med frågor om Imagine på Gotland.

Gotlandsmusiken, Imagine Sweden, Kneippbygatan 2, 622 59 Visby
0498-264450
Mail: imagine@gotlandsmusiken.se
www.gotlandsmusiken.se

 

Gävleborg

Gävleborg

Hej! Jag heter Tomas och jag jobbar som projektledare för Imagine i Region Gävleborg. Om du har frågor eller funderingar om Imagine i Gävleborg så når du mig lättast genom mejl eller sms.

Projektledare
Tomas Östergårds
Tel/sms: 072-518 58 80

Halland

Halland

Hej! Jag heter Emelie och arbetar med Imagine i Halland. Om du har några frågor om Imagine i Halland så är du varmt välkommen att skicka ett mail eller kontakta mig på telefon under dagtid på vardagar.

Emelie Gunnarsson, 073-401 13 84, emelie.gunnarsson@regionhalland.se

 

 

 

 

Jönköpings län

Jönköping

Hej! Mitt namn är Daniel och jag arbetar som producent för Imagine i Jönköpings län. Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar gällande Imagine. Du når mig lättast via mejl.

Daniel Tegnvallius, 0371-814 34, daniel.tegnvallius@gislaved.se

 

 

 

 

Kalmar län

Kalmar

Hej! Jag heter Sara och är projektledare för Imagine i Kalmar Län. Förutom detta arbetar jag även med Talentcoach som är ett artistutvecklings program baserad i Kalmar Län. Du når mig enklast via mail samt telefon dagtid under vardagarna.
Kontakt: 073-65 31 330, sara@talentcoach.se

Hej! Jag heter Thomas och är tillsammans med Sara ansvarig för Imagine i Kalmar Län. Till vardags jobbar jag mestadels med på musik på olika plan. Jag är låtskrivare och levererar musik till både företag och artister.
Kontakt: Thomas Karlsson, 0735-268332, thomas@talentcoach.se 

 

 

Kronoberg & Skåne

Kronoberg-Skåne

Hej! Gustaf heter jag och arbetar som producent för Imagine i Skåne/Kronobergs län. Finns det frågor som rör tävligen i Skåne/Kronoberg är du välkommen att kontakta mig via mejl eller telefon på dagtid under vardagar.

Gustaf Säfström, 0708-205 811, gustaf.safstrom@musikisyd.se

 

 

 

 

Södermanland

Södermanland

Hej! Jag heter Jenny och är länsarrangör i Sörmland. Jag jobbar också som ljusdesigner/-tekniker på Dizzy Duck Productions AB, som gör Imagine i Sörmland på uppdrag av Scenkonst Sörmland. Hör av dig till mig om du har funderingar kring att vara med i Imagine här i Sörmland. Lättast är det att nå mig på mail eller på telefon under dagtid på vardagar.

Jenny Magnusson, 016-12 57 90, 0702-914 750, jenny@dizzyduck.se

 

 

 

Uppland

Uppland

Hej, jag heter Jimmy Bergwall och är projektledare för Imagine Uppland. Jag har varit engagerad i Imagine sedan 11 år, som jury, fotograf, peppare, backstage och ibland hittar en mig på scenen. Enklast når du mig via mail eller telefon på dagtid under vardagar. Vi ses!
(Foto: Lise-lott Wesslund)

Jimmy Bergwall, 018-711 411, 0706-99 99 08, imagineuppland@gmail.com

 

 

 

Västmanland / Örebro

Västernorrland

Har ni synpunkter, frågor, ideér eller tips så hör gärna av er till oss!

Svart Bälte ekonomisk förening
Fredrik Engström
0722 253 221
info@ostenaf.se

 

 

 

 

Västra Götaland

 

KulturUngdom
Att: Karl
Gamlestadsvägen 2-4 Hus B15
402 51 Göteborg

 

Webmaster
Upplever du tekniska problem med hemsidan eller har hittat olämpligt innehåll kontakta oss på info@rodvarg.se. Du kan också vända dig direkt till din länsarrangör och meddela eventuell fel eller liknande.