Bonusprogram

01-Gustavsberg_2008Stadsvandring med fantastiske guiden Stefan Bergendahl

Följ med på en stärkande promenad och lär känna Uddevallas dramatiska historia. Under den kulturhistoriska stadsvandringen får vi ta del av berättelser om döda kungar och en levande sjöfartsstad, om stadsbränder och andra ruskigheter!

Fre 6 maj : Start vid Bohusläns Museum kl.10.00

Lör 7 maj: Start vid Bohusläns Museum kl. 11.00.

Fri entré


 

djuptiniskogen

Djupt in i skogen (Barnteater)

En föreställning om djuren som lever i skogen. Alltifrån kliande myggor och spelande grodor till mystiska ugglor och spindlar i sol och regn. Djupt in i skogen är en kärleksfull promenad som vi gör tillsammans med dom små barnen på deras villkor och låter fantasin blomma.

För barn i åldern: 3-5 år

Lö 7/5: Kl. 11.00 Stadsbiblioteket Uddevalla

Obs! Biljetter bokas från den 20 april på Stadsbibliotekets barnavdelning, telefon 0522-69 65 03 efter kl 10.00.

Fri entré men biljett måste bokas.


 

janssonsmusik

Janssons Musik – jouröppet 24H under hela festivalen

Adress:
Södra hamngatan 18
451 40 Uddevalla
Telefon 0522-10507
Epost info@janssonsmusik.se


 

margretaparken

Margretegärdeparken

En vacker park uppkallad efter rådman Jöns Kochs hustru Margareta.
1910 blev parken officiell men planerades och lades ut som park 1919
Vi välkomnar er till denna lummiga oas omsluten av mäktiga lindridåer

6-7 maj kl. 11-17 då Fritidsgårdarna lyfter ut sin verksamhet och tillsammans med fritidsledare kan du skapa, vara med på femkamp, ta med dig ett bord och ha en loppis, fika och bara vara.


af_osten
Foto: Fabian Zeidlitz

Coaching av Fredrik ”Osten af” Engström

I år har du som gått vidare till Musik Direkts Riksfinal chansen att få en coachning av Fredrik ”Osten af” Engström som tidigare jobbat som artistcoach åt ett flertal band både i Örebro och i Västerås. Han har själv varit aktiv inom musikbranchen under artistnamnet Osten af i cirka 15 år och blivit uppmärksammad för sitt nya sätt att tänka när det kommer till just marknadsföring och hur man gör för att tänka utanför boxen och sticka ut. Bland annat har han gjort Sveriges första officiella musikvideo på teckenspråk till låten Farväl Örebro, tryckt upp mängder med merch (Tröjor, vinyler, kassettband, pussel, kepsar, koppar m.m.)  Samt gjort en rap-musikvideo som följer en fjällvandrare, bergsklättrare och flugfiskare. För att bli coachad är det bara söka upp Fredrik som kommer finnas på plats under hela festivalen.