Representera Sverige vid Imagine Music Experience International Final, Bryssel
Spelning under Folk och Kultur, Eskilstuna
Spelning vid Ystad Jazzfestival
Gästartist vid nästa riksfinal i Uppsala

MOTIVERING
Med ett levande, lyhört och kreativt ensemblespel blir vi trollbundna direkt.
Det är extremt skickliga musiker, originella teman och det svänger.
Med lekfullhet, charm och total kontroll skapar akten ett vackert ljudlandskap där tonerna forsar fram över slätterna.

 

ÖVRIGA PRISTAGARE

PRIS – 3 dagars inspelning i välrenommerade Nacksving Studios i Göteborg
MOTIVERING
Genom en avslappnad slackermentalitet, ett grymt bra låtsnickeri och en härlig nerv, fångar ni salens fokus. Personligheterna lyser igenom på ett balanserat sätt och lämnar ett starkt avtryck. Det är kaxigt, det är självklart, det är kul, det är coolt och det är snyggt. & THE BRIDGE / Imagine Jönköping


PRIS – Gästartist vid Imagine France National Final i Paris
MOTIVERING

Vi möts av en naturlig karisma, en böljande dynamik och en grupp där alla får och tar utrymme. Det är experimentellt, drömmigt och det är självsäkert. En röst och en grupp man tror på och bara vill höra mer av.  MICROCURRENT / Imagine Västmanland


PRIS – Gästartist vid Imagine Norway National Final i Sandefjord
MOTIVERING

Med en genomtänkt scenshow och en välbalanserad framtoning åker vi bara med. Bandet står självsäkert och bredbent med sin karismatiske frontare. Spelglädjen lyser och framtiden ser så ljus ut att vi måste ta på oss solglasögon!  PLOCKEPINN / Imagine Blekinge


PRIS – Coachning av artisten och låtskrivaren Nadja Evelina
MOTIVERING
Med aktuella teman som kokas ner till ett format som går in i själen, äger akten scenutrymmet. Det är fin närvaro, bra flow och en härlig dynamik. En ordkonstnär som vågar och som bryter gränser. VEM E VINA/ Imagine Västra Götaland


PRIS – Coachning av Petter Seander från byrån Birds Will Sing For You
MOTIVERING

Med läckra gitarrarrangemang, ett genomtänkt visuellt uttryck och en energi som aldrig sinar, bombar detta väloljade maskineri bara på. Det är tungt, det är stabilt, det är synkat och det är power. En riktig smäll på käften, helt enkelt. MANNEKIN / Imagine Halland