Imagine Sweden är landets bredaste och viktigaste mötesplats och livemusiktävling! Ute i regionerna är evenemangen i full gång. Den stora nationella finalen blir i år digital och arrangeras av Region Jönköping under Kristi Himmelsfärdshelgen.

Imagine Sweden arrangeras nu i sin trettiofjärde upplaga. Detta är musiktävlingen för dig som är mellan 13-21 år, oavsett vilken musikgenre du håller på med. Imagine Sweden vill inspirera dagens unga musikutövare och ge rätt verktyg till dem som vill ta sitt artistskap vidare. Tävlingen arrangeras först regionalt för att avslutas med ett nationellt event dit alla deltagande regioner får skicka sina bidrag.

Artister som Laleh, Tusse, José González, Shellback, Malena Ernman m.fl. har alla inlett sina artistkarriärer i denna musiktävling som tidigare gick under namnet Musik Direkt.

Det är helt gratis att vara med!

Läs mer vad som gäller i just din region under fliken ”Deltagande regioner”.

Väl mött!

Foto: Stefan Lindgren – Röd Varg