Konferencierer

Skoob Salihi (Tor, Fre)


skoob
Jag föddes i Kosova och flyttade till Sverige vid åtta års ålder. Redan som liten insåg jag att musiken skulle bli mitt sätt att uttrycka mina innersta känslor.
Jag började skriva texter några år efter att vi flyttat till Sverige och gled mer och mer in på att skriva om mitt liv, mina upplevelser och erfarenheter. Det gör jag fortfarande.
När jag inte sitter i musikstudion så sitter jag i radiostudion och sänder eftermiddagsprogrammet på P4 Väst Sveriges Radio.

 

Josefin Johansson (lör)

josefin_johansson_konferencierJosefin har skrivit och agerat för TV, radio och scen sedan 2006. Med sin enorma charm och sinne för humor har hon stått på de flesta av landets scener. Hennes soloföreställning ”Tjejgrejer” har sedan premiären 2014 turnerat för utsålda hus i 23 städer och bokas fortfarande. Hon är rödlätt, peppig och lite ekivok. Älskar möbler från 50-talet, små hyllor och pratar gärna för sin hemort Stubbabo, Småland. Just nu hörs hon i Helt Sant i P4, spelar in en tv-serie för SCT med Jesper Rönndahl och släpper egen EP 28:e januari.