Priser 2017

 

1:A PRIS 2017

Vinnare Imagine Sweden Riksfinal 2017


Imaginefestivalen 2018 Akten vinner, förutom äran, att representera Sverige på den Internationella Imaginefestivalen 2018.

Coachning Musichelp

I förstapriset ingår också ett års coachning av musikbolaget Musichelp. Mer om priset: Hur bygger man upp en grund för en blivande musikkarriär? Hur marknadsför man sig? Hur hittar man kontakter och skapar nätverk för att nå ny publik och blivande samarbetspartners? Detta är några av de saker vi kommer gå igenom under året med coachning från Musichelp. Musichelp är ett musikbolag som till stor del arbetar med att utveckla nya artister på en internationell marknad. I priset ingår också vistelse och konsert under Live at Heart 2017 i Örebro.
http://www.imaginefestival.net/ & http://musichelp.se/

Print   Imagine-Festival-Logo


2:A PRIS 2017

Imagine Kroatien 2017

Akten vinner en spelning som gästakt på Imagine Croatia National Final 2017.

Imagine-Croatia-Logo


3:A PRIS 2017

Imagine Frankrike 2017

Akten vinner en spelning som gästakt på Imagine France National Final 2017.

Imagine-France-Logo


 

ÖVRIGA PRISER

Göteborgs Kulturkalas

Priset innebär en spelning under Göteborgs Kulturkalas, 16-20 augusti 2017.
I augusti varje år exploderar Göteborg i över 1200 aktiviteter med fri entré för alla smaker och åldrar. Gator och torg förvandlas till festplatser där du kan frossa i ett rikt utbud av kultur ­- opera, konst, musik, karneval, gatuteater, slöjd, teater, litteratur och film. Med 1,5 miljoner besök under fem dagar är Göteborgs Kulturkalas en av Nordens största kulturfestivaler.
Göteborgs Kulturkalas.
Kulturkalaset logo


 

COMEDIA Artist Development

KORT PRESENTATION:
Priset COMEDIA Artist Development uppmärksammar i samarbete med IMAGINE Sweden och SAE Institute / Soundtrade Studios unga svenska musiktalanger. Priset omfattar såväl artistcoachning som en studioproduktion och en spelning på GEFLE GAS / Indie Sweden Music Festival & Conference.

Mer om priset: Claes Olson startade sitt första skivbolag redan 1979 och genom åren har han i olika sammanhang samarbetat med såväl Thomas Di Leva och Tomas Ledin som Ebba Grön och Nationalteatern. Sedan några år tillbaka driver han musikbolaget COMEDIA, som både är skivbolag, management, musikförlag, musikbranschkonsult och festivalarrangör. Med priset COMEDIA Artist Development uppmärksammar han i samarbete med IMAGINE Sweden och SAE Institute / Soundtrade Studios unga svenska musiktalanger, oavsett genrer. Priset omfattar såväl artistcoachning som en studioproduktion och en spelning på GEFLE GAS / Indie Sweden Music Festival & Conference.

Indie Sweden

COMEDIA logo jpg

 


Priopriset – Spelpris Prio 0-18 på Pustervik, Göteborg

Priset innebär en spelning på invigningsfesten av konferensfestivalen Prio 0-18 som pågår i Göteborg 6-8 september 2017. Spelningen sker den 6 september på den legendariska scenen Pustervik i hjärtat av Göteborg.

Mer om priset: Prio 0-18 är en nationell konferensfestival för personer som arbetar med konst och kultur för barn och unga mellan 0-18 år. Konferensfestivalen handlar om att barn och unga upp till 18 år har rätt till att uppleva konst och kultur, själva skapa och att vara delaktiga i kulturlivet, och att denna rättighet gäller alla barn och unga, oavsett exempelvis kön, bakgrund, klass, funktionsvariation eller sexualitet.

Prio 0-18.