Galafinal – 7 maj

Under vår glittrande och underbara Galafinal som leds av självaste Josefin Johansson kommer sju fantastiska festival- och musikpriser att delas ut till de akter som fick högst totalpoäng från Finalkväll 1 och Finalkväll 2.

Förra årets Imagine Sweden-vinnare The Tape kommer att spela liksom svenska In Circles som vann hela Imaginefinalen i Bryssel och en hel Europaturné till på köpet! Dessutom kommer det att dyka upp en hel del andra musikaliska och galna överraskningar…

Biljetten bokar du här!
https://billetto.se/sv/galafinal-imagine-sweden-riksfinal-2016

Varmt välkommen!

JOSEFIN JOHANSSON ÄR KVÄLLENS KONFERENCIER

josefin_johansson_konferencierJosefin har skrivit och agerat för TV, radio och scen sedan 2006. Med sin enorma charm och sinne för humor har hon stått på de flesta av landets scener. Hennes soloföreställning ”Tjejgrejer” har sedan premiären 2014 turnerat för utsålda hus i 23 städer och bokas fortfarande. Hon är rödlätt, peppig och lite ekivok. Älskar möbler från 50-talet, små hyllor och pratar gärna för sin hemort Stubbabo, Småland. Just nu hörs hon i Helt Sant i P4, spelar in en tv-serie för SCT med Jesper Rönndahl och släpper egen EP 28:e januari.